Napi horoszkóp – 2018. november 28.

Napi horoszkóp – 2018. november 28.
© Illusztráció: MindenegybenBlog
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ma valami nagyszerű dolog is sikerülhet, dicséretet és csodálatot arathat vele. A jövője megtervezése is jó csillagzat alatt áll.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma tele van tetterővel! Sok feladatot kap, amihez az is hozzátartozik, hogy olyan dolgokkal kerülhet szembe, ami szokatlan, de ezt is meg tudja oldani.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold az Oroszlán jegyében áll, most fordul egyet az a bizonyos kocka. Rengeteg új ötlet jut eszébe. Hagyja, hogy a többiek magukkal ragadják, próbáljon ki új dolgokat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma kedvező bolygóállások segítik önt! Minden könnyebbnek tűnik, és érzi, ahogy a környezetében lévő emberek is pozitívabban közelednek önhöz.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Önt mintha kicserélték volna! Jó hangulatának magántermészetű okai vannak, mert egy nagyon jó hírt kaphat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A szerdai nap egy kicsit zűrösebbnek látszik. Úgy érezheti, egyáltalán nem tudja tartani a tempót. Ne engedje, hogy ez kibillentse a nyugalmából.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kiváló hírt kap, és most önnel a szerencse, ha őszinte és nyílt lapokkal játszik. A Hold hatására egy függőben lévő üzlet jobban sikerül, mint várta. Új életerőt érez magában.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold az Oroszlán jegyében kicsit összezavarhatja önt, és kibillentheti az egyensúlyából. Nem tudja pontosan, mire is számíthat. Pénzügyei is labilisak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A megszokott feladatait új módszerekkel sikerül elvégeznie. Egészségi állapotának javulását segítik a bolygók, csak ne vigye túlzásba a feladatok vállalását, lazítson többet!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Társasági élete izgalmas lesz, nagyon sok rég nem látott ismerősével találkozik. A közlekedésben a bolygó-hatások miatt nem árt az óvatosság.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold az Oroszlán jegyében jó hangulatot ad, erőssé és öntudatossá teszi. Ez lesz a legjobb napja a héten. Nyugodtan elfogadhatja az új kihívásokat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Túlságosan mellre szívja a dolgokat. Higgye el, előbb-utóbb kiderül, semmi sem ér annyit, hogy ön eméssze magát miatta. A belső feszültség pedig meglátszik a viselkedésén.


Ezek azok a dolgok, amiket jobb, ha elkerülsz a reggeli órákban, mert képesek lehetnek elrontani a kedvedet, csökkentik az energiádat, sőt, esetenként még a produktivitásodat is hátráltatják. Forrás: youtube / LEGJOBB [MAGYAR TOP 10] [related-post post_id="4040398"] [related-post post...

Nyíregyháza, Debrecen, Miskolc - A megszokott téli gyümölcsválaszték mellett egyre több helyen képezi a kínálat részét néhány olyan gyümölcs is, ami eddig akár ki is maradhatott az életünkből. A mindmegette.hu készített egy összefoglalót, amiből kiderül, melyik finomságot hogyan érdemes fogyasztani....
hirdetés