Napi horoszkóp – 2018. november 30.

Napi horoszkóp – 2018. november 30.
© Illusztráció: Napihoroszkop.org
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Felpörögnek az események, ami okozhat stresszt. Feleslegesen, hiszen legalább behozza a munkahelyi lemaradásait. A forgalomban legyen óvatos!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Az égiek segítenek beteljesíteni egy régi vágyát, de a karrierjében nem számíthat erre a hátszélre. Alaposan fontolja meg a döntéseit, mielőtt állást foglalna.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A mai nap anyagi okokból párkapcsolati és üzleti téren sem lesz felhőtlen. Szánjon időt, energiát a kedvesére. A közös programok közelebb hozzák majd önöket egymáshoz.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Rák jegyében áll. Erős öntudatról gondoskodik, mert felerősíti a Nap hatása, ami a Skorpió jegyében látható. Döntse el, hogy mi a fontos az ön számára.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Mars a Vízöntő jegyében áll, az Oroszlán jegyével szemben. Ez a fényszög erősen igénybe veszi önt. Sok minden beviharzik az életébe.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Többször is úgy érezheti, összecsapnak a hullámok a feje felett. Váratlan meglepetések érhetik, és azon kaphatja magát, megint túlórázik. Váratlan bevétel révén belevághat otthona felújításába.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Szakmailag minden gördülékenyen megy, így több időt tölthet a szeretteivel. Ha hajlandó nyitni mások felé, komoly meglepetést tartogathat a mai nap.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az Uránusz szemben áll a Vénusszal, és ez könnyen szerelmi vitákhoz, sőt, akár viharos szakításhoz is vezethet. Fékezze magát, ez ma a legfontosabb!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A családi teendőkre tevődik át a hangsúly, de örök optimizmusa átsegíti majd a nehézségeken. Pénzügyeiben pozitív változás várható.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Végre a sarkára áll, és véghezviszi, amit már rég meg kellett volna tennie. Ugyanakkor egy kicsit túlságosan is csípős lehet a nyelve… Fortuna révén kedves ajándékot kaphat.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Tartson ki az elképzelései mellett, ha másokra hallgat, előnytelen helyzetbe kerül! Kedvez a mai nap a komoly otthoni beszélgetéseknek.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kifejezetten energikus lesz, késztetést érez, hogy a munkahelyétől kezdve az otthonáig mindent megújítson. Pénzügyi téren is kedvező periódus jön. Ám egy barátja nem olyan megbízható, mint hiszi!


Budapest - Alacsony, mindössze 17 százalék azoknak a valóban tudatos vásárlóknak az aránya, akik képesek a jó ár-érték arány fölé helyezni olyan termékjellemzőket, mint például a prémium minőség, a magyar eredet, a GMO- és e-szám-mentesség, vagy akár a fair trade előállítás és csomagolásmentesség - ...

Küzdelem az új civilizációs betegség ellen
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Kék fény mentes életet néven indul országos fórum. Divatos diagnózis a szemészek körében és a magyar lakosság 90 százalékát érinti, még sincsenek méltó helyen kezelve a szemünket nap mint nap érő látható kék fény káros hatásai, és a panaszokat is többnyire letudju...
hirdetés