Napi horoszkóp – 2018. október 10.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. október 10.
© Forrás: Astro24h
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos (03. 21. – 04. 20.)

Sok lehet a feszültség a mai napon, de ez nem az eseményeknek köszönhető, inkább az ön belső nyugtalanságának. Este próbáljon meg egy kicsit lazítani!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma azokkal a munkákkal kellene végeznie, amik részletekkel való törődést igényelnek. Fantasztikusan jó lesz ez a nap. Sok új ötlet jut eszébe.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Gondolja végig, mi mindent akar csinálni, csak azután vágjon bele a munkába. Nyitottságával és őszinteségével jó hatással lesz másokra.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Hivatása területén hatalmi harcokba keveredhet. Most megengedheti magának, hogy nagyvonalú legyen. Pénzügyei kedvezőek, mégse kockáztasson ma.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön ma nagyon érzékeny, könnyen sebezhető. A nap eléggé feszültnek ígérkezik. Rosszkedvű emberekkel találkozik, és ettől ön sem lesz vidámabb.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kényes kérdésben kerül döntéshelyzetbe. Ne hivatkozzon az időre vagy a munkájára, szó nélkül vigye véghez ígéretét! Este kellemes meglepetések érhetik.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Munkatársai ma sok mindenben a segítségére lesznek. Távolabbi ismerőseiben már kevésbé bízhat… Minden kölcsön veszélyeket rejthet, ma ne kérjen.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Vállalkozása vagy hivatása nagy erőpróba elé állítja. Szüksége lehet barátai, rokonai segítségére is. Legyen őszinte, és megtapasztalhatja, milyen sokan szeretik önt!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold közelít a Jupiterhez, nyugodtan megbízhat az ösztöneiben. Megérzi, hogy ki milyen javaslatra fogékony, ezt pedig jól tudja hasznosítani az üzleti tárgyalások során, vagy bármikor.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Családjában vagy épp a családi állapotában kiszámíthatatlan változások következhetnek be. Érdemes folyamatosan fenntartani a jó kapcsolatot a távolabbi rokonság tagjaival is.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Remek napra számíthat! Sok örömet talál munkájában, és a szokásosnál is határozottabb lesz. A vártnál jobban alakulnak ügyei, és odahaza sem lesznek viták.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Bolygóhalmozódás van a Skorpió jegyében, ez önre kedvezően hat. Ne ijedjen meg a felhalmozódott munkától, rengeteg feladattól. Szorgalommal és akaraterővel ma mindenre képes. Ön előtt nincs lehetetlen.


Nem alszol eleget, emiatt pedig egész nap fáradt vagy? Elsőre úgy tűnhet, az alvási idők megváltoztatása a megoldás, de sajnos ez sem mindig működik. Vannak azonban egyéb tényezők is, amelyek befolyásolják a pihenés minőségét: ezekről a szokásokról nem mindig tudjuk, hogy ártanak, de a BrightSide ös...

A kirándulás megszervezésének egyik sarkalatos pontja az úti cél kiválasztása
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Maradj friss és életvidám a zord időjárás beköszöntését követően is! A napsütéses mindennapokat mindig könnyebb átvészelni, jobban megy a munka, a korán kelés, sőt még a kötelező teendők is. Van azonban néhány olyan trükk, ami segít a legszürkébb napokat is megkönnyí...
hirdetés