Napi horoszkóp – 2018. szeptember 12.

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold belépett a Skorpió jegyébe: erre a délelőttre le kellene mondania az önálló kezdeményezésekről. Délután már látszik egy halvány reménysugár a horizonton.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A munkahelyén valószínűleg minden a feje tetején áll… Ha lehet, ne fogjon saját kezdeményezésekbe ma délelőtt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Nehézkes napra számíthat. Az ötleteit nem úgy fogadják, ahogy várta volna, és néhány epés megjegyzést is el kell viselnie. A feszültségeket aktív sporttal tudja a legjobban kordában tartani!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon erősnek érzi magát és biztos a győzelemben. A túl sok önbizalom lehetetlenné teszi a reális helyzet­értékelést.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Rádöbben, hogy a legjobb szándéka ellenére sem érheti el némelyik vágyálmát. Változtasson taktikát!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kiugró sikereket érhet el a társasági életben. Ha jogi gondjai vannak, a dolgok más megvilágításba kerülnek egy szakértővel való beszélgetés során.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Skorpió jegyében több bolygó áll, ez arra hívja fel a figyelmet, hogy törődjön többet a pénzügyeivel, különben könnyen elúszhat a hónap végére.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ez az időszak kitűnő a befektetések szempontjából. Figyeljen a pénzügyi hírekre, értesülésekre és hallgassa meg a szakértők véleményét.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A bolygók azt mutatják, hogy megtalálhatja azt, amit már olyan régóta keres, akár az üzleti életben, akár a magánéletben vagy a társasági körben. Nagyon tetszik valakinek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ha új üzleti terveket készít, próbáljon elszakadni a már megszokott módszerektől. Bátran újítson!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Történésekben, programokban gazdag, ám igen fárasztó nap várja. Szinte egy percnyi megállásra sincs ideje. Minden alkalmat meg kell ragadnia!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Érdemes korán munkához látnia, hogy minél előbb végezzen teendőivel. Utána kellemes hangulatú helyen szórakozhat barátaival, kedvesével.


Gyanús bőreltérés esetén érdemes megkérdezni a háziorvost vagy a területileg illetékes bőrgyógyászt
Debrecen - Különösen érdemes odafigyelni azokra az anyajegyekre, melyek gyermekkor óta megvannak és hosszan mechanikai behatásnak (pl. ruhapánt, táska, munkaeszköz) vannak kitéve, hiszen ezek színbeli és formabeli változásai szembetűnőbbek – mondta el lapunknak dr. Emri Gabriella bőrgyógyász, aki a ...

London - Ha az emberek egészségesebb, több gyümölcsöt és zöldséget tartalmazó étrendre térnek át, akár 55 százalékkal is csökkenhet a "vízlábnyom" egy új tanulmány szerint. "Az a fő üzenet, hogy ha egészségesebben kezdünk táplálkozni, akár hússal, akár húsmentesen, attól nemcsak egészségesebbek l...
hirdetés