Napi horoszkóp – 2018. szeptember 19.

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 19.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ha tévedett, akkor azt önnek is be kell látnia. Kollégái, ismerősei ezért csak csodálni fogják. Az esetleges okításoktól, megvető hangnemtől nem kell tartania.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vénusz a Skorpió jegyében áll önnel szemben. Előfordulhat, hogy szívességet kérnek öntől: ne tagadja meg. Mások is segítenének, ha lehetőségük lenne rá.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr együtt áll a Nappal az ön családját jelző sorsterületen. Jó híreket kaphat egyik rokonáról. Ennek hatására még nagyobb lelkesedéssel végezheti a munkáját.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold már távolodik a Bak jegyétől, így egyre jobb tempóban tud majd dolgozni. Estére be tudja fejezni a legnagyobb feladatokat is.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Mars szemben áll az ön jegyével. Egyik ismerőse akár szánt szándékkal, akár véletlenül, de kárt okozhat önnek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Lehetséges, hogy kellemetlen változásokat hoz a Mars az ön munkáját jelző sorsterületén. Szeretné bővíteni a hatáskörét.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Most megmutathatja vezetői képességeit. Számíthat a nagyobb hatalomra, komoly befolyásra tehet szert, észre fogják venni, és el is fogják ismerni önt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz áll a Skorpió jegyében, de az Uránusz támadásában. Ma a környezete, kollégái nem tudnak önnek annyi segítséget nyújtani, mint amennyire szüksége lenne, mert a saját dolgaikkal lesznek elfoglalva.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Tartsa magát napirendjéhez, szép sorban végezze feladatait. Kerülje a káoszt és a rohanást, élvezze ki a nap minden percét, a napsütést és a baráti beszélgetéseket.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Higgadtságát és lelki egyensúlyát őrizze meg! Valaki vitát próbál nyitni önnel, de vigyázzon, ne menjen bele a kisded játékba. Ha kell, inkább álljon odébb.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Mars – a harcok Istene – a Vízöntő jegyében áll. A levegőben bujkáló feszültség ellenére próbálja meg fenntartani a harmóniát a családjában.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Merkúr és a Nap szemben állnak a Halak jegyével. Kiváló alkalma nyílik arra, hogy egy régi problémáját megoldja. Egyébként erős jellemét próbára tehetik ma…

A rendőrség központi nyilvántartás alapján értesíti baleset esetén a hozzátartozókat, rendszerint személyesen (felvételünkön Barna Sándor törzsőrmester és Dávid Enikő őrmester)
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Hamis közlemény terjed az interneten; a mentők nem kérik a telefonszámokat. Téves felhívás kering az interneten a mentők nevében, melyben arra kérik az embereket, hogy az ICE, azaz az „In Case of Emergency” jelöléssel lássák el telefonjukban a legközelebbi hozzá...

Fotók: Imgur, Anabelmagazine, Nervoussquirrel
Az emberiség szinte minden egyes nap feltalál valami teljesen új eszközt arra, hogy megkönnyítse saját mindennapjait. Ezek között akadnak valóban nélkülözhetetlen használati tárgyak, de sajnos vannak olyanok is, amiknek tényleg nincs semmi értelme. Jöjjön pár példa az utóbbi kategóriából. 1. Bambus...
hirdetés