Napi horoszkóp – 2018. szeptember 20.

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 20.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Mars az Uránuszhoz kellemetlen fényszöggel kapcsolódik. Nagyobb figyelmet kellene fordítania a kapcsolataira. Eléggé változékony ez a nap.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Vénusz áll a Bika jegyével szemben, kedvezőtlen fényszögben a Holddal. Az üzleti életben diplomatikus lépésekre van szükség.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Figyeljen jobban a finanszírozással, adózással, hitelezéssel, biztosításokkal kapcsolatos kérdésekre és a bizalmas ügyekre. Most feszültebb időszak következik, ingerlékenyebbé válhat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold együtt áll a Marssal. Ingerlékenysége és türelmetlensége problémákat okozhat, de ha fegyelmezi magát, akár rendkívüli teljesítményekre is képes lehet.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ha munkatársaival nem a legjobb viszonyban volt, akkor most valószínűleg ellentétek, konfliktusok alakulhatnak ki.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Kiváló alkalom, hogy kifejtse véleményét, előadja elképzeléseit – amelyekről eddig vonakodott említést tenni, megvédje nézetet mások előtt, beszédet tartson, sőt fizetésemelést kérjen.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz kedvezőtlen fényszögben van a Marssal. E tranzit kiválthatja önből anyáskodó ösztöneit.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Vénusz a Skorpió jegyében áll, de szemben az Uránusszal. Egy ilyenkor kezdődő kapcsolat valószínűleg különös, de rövid életű lehet.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Mars az ön kommunikációt jelző sorsterületére ért. Ha képes termőre fogni ezt az energiát, és kikerülni a konfliktusokat, akkor sokra viheti másokkal együtt.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Vénusz az ön barátait, támogatóit jelző sorsterületen van, kivételes nap előtt áll. A szerencse önre mosolyog, jelentős pénzösszeg ütheti a markát.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy fontos beszélgetés során ön nagyon jól fog bánni a szavakkal, ezzel elismerést szerezhet magának.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Vénusz az ön beházasodott rokonait jelző sorsterületen áll. Egy telefonhívás figyelmeztetheti arra, hogy ma fontos évforduló van. Ne feledkezzen meg róla!


Fotók: Wikipédia
Elsőre talán hihetetlennek hangzik, de a múlt századok emberét jobban irányította a divat, mint amennyire a maiakat foglalkoztatja. Amikor valami divatba jött, mindenki azt szerette volna viselni, különösen egy bizonyos társadalmi státusz esetén. Ennek lett az a következménye, hogy sokszor olyan dar...

Illusztráció: Pixabay
Budapest - A magyar munkavállalóknak jelenleg 5 százaléka dolgozik túlnyomórészt otthonról, és 55 százalék szeretne otthonról dolgozni - derül ki a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. országos reprezentatív kutatásából. Az MTI-nek szerdán küldött felmérés szerint összességében a munkavállalók háromti...
hirdetés