Napi horoszkóp – 2018. szeptember 21.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2018. szeptember 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ne azt tervezze, hogyan kerülheti el az akadályokat, mert azok jönni fognak. Fordítsa az energiáit arra, hogy a megoldásokat kutatja.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Bosszankodik, mert olyan akadályok merültek fel, melyekre nem tudott felkészülni. Forduljon segítségért azokhoz, akik eddig is támogatták.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Legyen csapatjátékos. Most csak a felelősséggel nem tudna megbirkózni, ami önre nehezedne, ha mások munkáját is önnek kellene megszervezni. Értékelje az eredményeket, amelyeket elér.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Amikor segítséget keres, nem is annyira arra gondol, hogy ön helyett elvégezzék a munkát, mint inkább a támogatás, elsősorban erkölcsileg.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehezen találja meg a közös hangot azokkal, akik kritikát fogalmaznak meg önnel szemben. Félreérti a szándékukat.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ne másoknak akarjon megfelelni, a saját érdekeit tartsa szem előtt. Olyan feladatokat válasszon, melyek elsősorban önt viszik közelebb a céljaihoz. Ha belefér, hogy másoknak is segít, tegye.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ha valahol nem látják szívesen, menjen tovább. Nem érdemes amiatt ­bosszankodni, mert nem értik meg.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Mivel feszült és kiszámíthatatlan, így egyedül kell ezen a napon az önre váró akadályokkal megbirkózni. Ne másokat okoljon, ha nem tartanak ki ön mellett.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Amint letisztul önben a kép, már az utat is képes megtervezni. A megfontoltság és az elszántság meghozta a gyümölcsét, megkezdheti a nagy utazását.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Olyan emberekkel vegye körbe magát, akik nem élnek vissza azzal, hogy fáradt. Ilyenkor ugyanis nem tud nemet mondani, a kevés energiáját is tovább aprózza.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A feszültséget ne úgy vezesse le, hogy bűnbakokat keres. Ön vállalta túl magát, ön nem mondott nemet a megkeresésekre.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha meg sem próbálja, nem is érheti el. Kockáztatnia kell, még ha fél is a csalódásoktól. Elég erős, hogy az akadályok láttán is talpon maradjon és arról sem szabad megfeledkeznie, hogy nincs egyedül.


Fotó: Instagram / morganlockyer
A jó modor korántsem univerzális: minden kultúrában máshogy jelenik meg. Az eszkimók például orruk összedörzsölésével üdvözlik egymást, a japánok pedig mindig leveszik a cipőjüket, mielőtt belépnek egy házba. Ennek ellenére mégis van pár olyan etikett-szabály, amit nemzetiségtől függetlenül világsze...

Illusztráció: Pixabay
Budapest - A magyar munkavállalóknak jelenleg 5 százaléka dolgozik túlnyomórészt otthonról, és 55 százalék szeretne otthonról dolgozni - derül ki a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. országos reprezentatív kutatásából. Az MTI-nek szerdán küldött felmérés szerint összességében a munkavállalók háromti...
hirdetés