Napi horoszkóp – 2018. szeptember 6.

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 6.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold már az Oroszlán jegyében áll, kellemetlen fényszögben az Uránusszal, jól tenné, ha lassítana egy kicsit. Figyeljen oda, mert ma zokon veszik a könnyelműségből elkövetett hibákat. Ma ne hozzon komoly ügyekben döntéseket, törődjön csak a mindennapi dolgokkal.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma senkiben és semmiben nem bízhat meg, a legjobb, ha önmaga gondoskodik mindenről. Félreértések okozhatnak rosszkedvet, az emberek elbeszélnek egymás mellett.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Érdekes információk birtokába juthat. Felfedhet egy hazugságot, de nem biztos, hogy hasznos, ha nyilvánosságra is hozza. Mérlegelje előbb az érdekeit, és csak azután beszéljen, vagy hallgasson.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Talán soha ennyire még nem alapozhatott a barátaira, mint most. Ha régóta hanyagolta őket, akkor a legjobb időszak, hogy felújítsa velük a kapcsolatot, még akkor is, ha esetleg haraggal váltak el. A sors új, különleges barátokkal is megáldhatja, akik támogatói lehetnek.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Kaphat egy különleges feladatot. Először azt hiszi, hogy nem tudja megcsinálni, de végül egy kis segítséggel mindent jól el tud rendezni. Ha röviddel a munkaidő vége előtt még kap egy plusz feladatot, ne zárkózzon el előle, a főnöke hálás lesz a szorgalmáért. Az este legyen a meghitt együttlété.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Nagyon kevés most az önbizalma, emiatt nem tudja megfelelően képviselni az álláspontját. Lehetőleg ne menjen bele nagyobb vitákba a munkahelyén, most az a legjobb, ha ráhagyja a másikra a dolgot. Könnyen kudarcot vallhat, ha erőszakosan próbál meggyőzni másokat az igazáról.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma lehetősége nyílhat a tanulásra: jól teszi, ha nem szalasztja el a kedvező alkalmat. Még ha most esetleg haszontalannak, vagy fárasztónak is érzi, utóbb biztosan nem bánja meg. Családját kissé terhesnek érezheti. Próbáljon meg kicsit több szabadságot kiharcolni magának, akkor a fennmaradó időben annál jobban fogják élvezni egymás társaságát.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Most sokkal érzékenyebbé válik fizikailag és lelkileg is, mint általában. Allergiás tünetei lehetnek, vagy egyéb egészségügyi panaszok jelentkezhetnek. Sokan fordulnak önhöz tanácsért, segítségért, ám jó lenne, ha a saját feladataira is hagyna elegendő időt.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nehéz napra számíthat, ami a munkahelyi viszonyait érinti. Minden kompromisszumkészsége ellenére, szinte állandóan hadban áll feljebbvalóival. Ha nem akar teljesen felőrlődni e harcban, koncentráljon inkább az élet valamely más területére, ahol kellemesebb élményekben részesülhet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nagy változtatásokra készül pénzügyi téren, de egy kellemetlen szócsata a támogatóival minden tervét keresztül húzhatja. Legyen megfontoltabb, és kicsit megalkuvóbb!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A következő időszakban könnyen keveredhet jogi természetű vitákba. Kapkodás helyett, jól teszi, ha kikéri egy hozzáértő jogi szakember véleményét. De általánosságban is igaz az, hogy jobban oda kell figyelnie kapcsolataira: vajon ön is nyújt-e annyit szeretteinek, mint amennyit tőlük kap?

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Neptunusz az ön jegyében jár. A tervezgetést és célok kitűzését halassza későbbre, most csak a napi feladatokkal foglalkozzon. Munka után sportoljon egy kicsit, ez fizikailag és szellemileg is jótékonyan fog hatni önre.


Ha minden igaz, Harry herceg arcán az idő teltével egyre erősebben kiütköznek majd édesapja, Charles vonásai
Nagy-Britannia - Egy úttörő technológia segítségével sikerült leleplezni, hogyan festenek majd a királyi család most még feltűnően vonzó és fiatal tagjai nyugdíjas korukban, de arra is fény derült, miként öregszik meg Harry Styles, vagy Kate Moss. Ugorjunk hát kicsit előre az időben! A Future Fac...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Színes, egészséges és praktikus megoldásokat ajánlunk, amelyek segítségével valóban ellenállhatatlanná varázsolhatjuk az uzsonnás dobozt, hogy a kisdiák a tanév végére se unja meg! Forrás: Youtube / Tasty [related-post post_id="3972373"] [related-post po...
hirdetés