Napi horoszkóp – 2019. április 11.

Napi horoszkóp – 2019. április 11.
© Illusztráció: Nlcafe
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Végre minden a helyére kerül, így nyugodtabban tekinthet előre. Ismét kézbe veszi a terveit, nincs, ami akadályozná, hogy azok megvalósításával foglalkozzon.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A délelőtti órákban még friss, nyugodt, így a fontosabb döntéseket még akkor érdemes meghoznia. Délutánra már csak rutinfeladatokat hagyjon.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Addig ne keressen új kihívásokat, amíg a fiókja mélyén lapulnak elmaradások. Nem tudna úgy összpontosítani a feladatokra, ha közben a gondolataiban az jár, még miket kell elvégeznie.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Tegye most félre a saját problémáit, igyekezzen a környezetében élők rendelkezésére állni. Számítanak ugyanis a segítségére, öntől remélik a megoldást.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Legyen nyitott, vegye észre, ha valaki számítana önre, csak nem mer kérni. Míg saját feladatait intézi, marad energiája, hogy ott segítsen, ahol kell.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A kezében van a nyugodt hangulat lehetősége. Nehezen hangolódnak egymásra a környezetében élők, de igyekszik hidat építeni azok közé, akik az ellenséget látják a másikban.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ne keresse a kihívásokat, foglalkozzon azokkal a feladatokkal, amelyek megoldásához elég a rutinja és a meglévő tapasztalata.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ne engedje, hogy az indulatok magukkal ragadják, a nézeteltérések során érveket sorakoztasson fel. Most nehezen találja a közös hangot.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ideje lezárni a múltat és tiszta lappal újrakezdeni a kapcsolatukat. Szüksége lesz ugyanis a másik fél segítségére, de ha tovább táplálja az ellenséges hangulatot, el fognak fordulni öntől.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nehezen találja a saját útját, igyekszik másokhoz csatlakozni. Ne engedje, hogy kihasználják, a környezetében élők hamar észreveszik: bizonytalan.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Határozott, vannak elképzelései, melyekhez ragaszkodik még akkor is, ha a környezetében élők ezt kétkedve is fogadják. Járja a saját útját.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Keressen maga mellé segítőket, még ha most nem is érzi ennek szükségességét. Fáradt, nehezen megy az összpontosítás, így nem árt, ha valaki időben figyelmezteti.


Lustálkodni plusz egy órát, videojátékozni, rágózni, rendetlennek lenni a szigorú szülők szerint egészségtelen. De ez csak az ő véleményük. Igazság szerint ezeknek a "romboló" tevékenységeknek számos pozitív hatása van a hangulatunkra, az agyunkra és a mentális egészségünkre. Azonban célszerű figyel...

Gigantikus mellei valósággal megkeserítik egy 25 éves édesanya, Fiona Hornby életét. Már a gyerekét sem meri szoptatni, mert attól fél, szó szerint megfojtja a kebleivel. A hölgy 10 éves kora óta küzd egyre növekvő melleivel, melyek mára elérték a 48J kosarat. Makromasztiával diagnosztizálták, am...
hirdetés