Napi horoszkóp – 2019. április 6.

Napi horoszkóp – 2019. április 6.
© Illusztráció: Tudatosan Élők
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Az egész napot csevegéssel tölti, mert az önt uraló Mars a kommunikációs sorsterületén tartózkodik. Arra van szüksége, hogy kifejthesse véleményét.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold–Uránusz együttállás ma az ön első sorsterületén halad át. Nyugtalannak érzi magát, és türelmetlen. Ne csináljon őrültséget!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Baráti összejövetel, ami ma fókuszba kerülhet. Nézzen körül a barátai között, látni fogja, ők önt tükrözik. Senki sem kerülhet hívatlanul az életébe, mindegyikőjük hasonlít önre valamiben…

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az ön uralkodó planétája, a Hold együttállást alkot az Uránusszal. Ma ellenszegül mindennek, és mindenkivel szemben lázad, aki korlátozni meri önt.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az önt uraló Nap a kilencedik sors­területén vonul át, a szórakozás, a külföldi utazás megkezdésének vagy tervezésének időszaka a mai.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A mai nap nagyszerű lehetőség a nagytakarításra, a szekrények rendbe rakására, vagy az esetleges lelki problémák megoldására. Ha egyedül nem boldogul, barátaitól kérjen segítséget.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Használja fel a mai napot arra, hogy szépüljön, felfrissüljön. Menjen kozmetikushoz, vagy vásároljon új ruhát, szórakozzon kicsit.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha valamilyen családi ügyben tiszta vizet kell öntenie a pohárba, itt az ideje, hogy megtegye. Érdemes elmondania véleményét, elképzeléseit.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma óvakodnia kell az önzéstől és a szükségtelen vitáktól. Lehet, hogy nem véletlenül vádolják önt egoizmussal, vegye figyelembe mások igényeit is, és kössön kompromisszumot!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A hosszú távú döntések meghozatalára alkalmas a mai nap, fontos, hogy alaposan gondolja át elhatározásait. Túl nagy a tét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma fontos, hogy hangot adjon az érzéseinek. Látogassa meg a rokonait, vagy telefonáljon barátainak, és mondja ki, amit gondol.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kitűnő alkalom, hogy valami különleges tettet vigyen véghez, vagy valami új tervbe fogjon. Ezt a napot ki kell használnia! Egy koncert vagy egy mozi is örömet szerezhet ma önnek.


Gyors, megbízható és pontos az allergiateszt
Nyíregyháza - A napfénynek és a meleg időjárásnak köszönhetően virágoznak a fák, ez a legtöbb embernek öröm, az allergiásoknak viszont kevésbé. A nyír pollenkoncentrációja már elérte a magas szintet, a következő időszakban pedig a pollenterhelés tovább nő majd – derült ki a Nemzeti Népegészségügyi K...

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ne hagyd, hogy gyerekkorod kedvenc építőkockái parlagon heverjenek, inkább kapd őket elő, és alkoss belőlük valamit, aminek felnőtt fejjel is nagy hasznát veszed! A legós trükkökön túl még néhány klassz háztartási praktikát is elsajátíthatsz a Tips & Tricks al...
hirdetés