Napi horoszkóp – 2019. április 8.

Napi horoszkóp – 2019. április 8.
© Illusztráció: Victoria's Glamour
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a második sorsterületén tartózkodik: remek nap a mai arra, hogy rendet tegyen pénzügyeiben. Ez a konstelláció garantálja a józanságot.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold ma az ön napjegyében tartózkodik, a Plútóval egy kellemes fényszögben. Ilyenkor hagyatkozhat nyugodtan a megérzéseire, mert ön zsigereiben érzi, mi a helyes.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Az önt uraló Merkúr a Holdtól remek támogatást kap, ez pedig gondoskodik arról, hogy könnyedén ki tudja magát fejezni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az ön uralkodó planétája, a Hold kellemes aspektust kap a Plútótól, ezért ma felfokozott érzelmi állapotban van. Kedvese meg is lepődik a hevességén.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Önt ma munkahelyi problémák nyomasztják, egyike azoknak a napoknak, amikor szívesen meglógna a munkahelyéről. Úgy érzi, ma agyonnyomják…

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma ön határtalan odaadásra lenne képes partnere iránt, nem baj, ha nem valósul meg az, amire vágyik… Megelégszik pusztán a plátói szerelemmel is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma önt ingatlannal kapcsolatos téma bosszantja, úgy tűnik, nagyon sok a rezsije, és partnere nem támogatja önt a változtatással kapcsolatos elképzeléseiben.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ez egy kitűnő nap mindenféle pénzügyi tranzakcióhoz, üzleti ügyek lebonyolításához. Arra is jó, hogy valamilyen csoporttal foglalkozzon, mindenkire jó benyomást tesz.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma nagyon beszédes hangulatban van, alig várja, hogy továbbadhassa a frissen hallott információkat. Kétszer is gondolja meg, mit és kinek mond el.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Energiaszintje ma padlóra kerülhet, úgy érezheti, mintha a körülmények súlya alatt roskadozna. Inkább tekintse át saját választásait.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Legyen ma óvatos mindenféle üzleti tárgyaláson, fennáll ugyanis a megtévesztés veszélye. Ön mindenképp maradjon őszinte!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Fogékonysága ma az okkult és spirituális témákban felerősödik, de tartózkodjon attól, hogy mindent elfogadjon!


A gyermek nélküli létből a kisgyermekes családba való átmenet jelentős családi életciklus-változás
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nélkülözhetetlen a szexuális igényekről, vágyakról való nyílt kommunikáció egy párkapcsolatban. Manapság a gyermekvállalást számtalan tényező befolyásolja, akár a pár anyagi helyzete, a munkahely megléte, karrierépítési tervek. Éppen ezért talán eszünkbe sem jut, ...

A légúton át bejutó allergének allergiás náthát és asztmát válthatnak ki
Debrecen - A mogyoró, a nyír, a kőris, az éger és a tölgy virágzásával elkezdődött a hivatalos pollenszezon. A tavasz beköszöntével, a pollenek megjelenésével igen sokak életét keseríti meg az allergia, de vannak olyanok, akik egész évben küzdenek valamivel, amire érzékenyek. Az allergia ugyanis ...
hirdetés