Napi horoszkóp – 2019. február 12.

Napi horoszkóp – 2019. február 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.


Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma gyorsan elfárad, és nincs meg a megszokott lendülete. Tulajdonképpen alig várja, hogy vége legyen a munkának. Lehet, hogy kellemetlen gondolatok kínozzák.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Emlékeiben kutatgat… Ezt el kellene engednie, és ismét fel kell ismernie a szép dolgokat, amelyek a jelenben veszik körül.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Mars-Uránusz együttállás nehézséget okozhat. Ma hamar elfárad, ezért lassítson. Ne higgyen el mindet, amit hall, ne is mondjon ki mindent, amit gondol. Ha sikerül megnyugodnia, békés estére várhat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma könnyelmű hibákat követhet el. Az egyetlen ellenszer abban áll, ha jobban odafigyel, és készen áll másodszor vagy harmadszor is nekivágni egy dolognak.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold még a Bika jegyében áll, ezért csak nehezen tud összpontosítani a feladatokra. Azok a projektek, amelyeket most zár le, utólag kudarcnak bizonyulhatnak. Várjon a megvalósításukkal.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az emberek szívesen vannak az ön társaságában, és tanácsot is kérnek öntől. Ne foglalkozzon új dolgokkal és beszerzésekkel. Higgadtan álljon neki kötelességei teljesítéséhez, akkor nem hibázhat.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Kap lehetőséget, hogy rendbe tegye a gondolatait, hogy más látásmódot találjon a dolgok szemléletéhez. Meg kellene keresni az egyensúlyt az életében, most esélyt adnak a bolygók.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold a Bika jegyében áll. Mágikus energiákkal rendelkezik, olyan dolgokat is megérez, amiket mások fel sem tudnak fogni. Figyeljen oda, ha szerződéseket ír alá, olvassa el az apró betűs részeket is, és ellenőrizzen mindent kétszer is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nehéz feladatba kezd, és ettől szorong. Vegye végig a részleteket, és próbáljon rájönni, miként érdemes hozzálátni ehhez a feladathoz, s akkor nem kell aggódnia.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ma jól sikerül egy megbeszélés, sikerül közös nevezőre jutniuk társával. Valaki nagy szívességet tesz önnek, és ez ráébreszti arra, hogy az illető jobban kedveli, mint gondolta.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A bolygók komoly kihívásokkal állítják szembe. Olyan pénzügyi helyzet alakul ki, amelyet alaposan át kell gondolnia. Szeretné minél okosabban befektetni pénzét.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Mars és az Uránusz együtt áll a Kos jegyében, ami feszültséget okozhat. Ma könnyen lehet önt befolyásolni, valaki megpróbálja becsapni. Legyen résen!


New York - A gének befolyásolhatják a házasság minőségét egy új amerikai kutatás szerint. Azt vizsgálták, vajon az oxitocin hormont szabályozó gén (OXTR) eltérő genetikai kombinációi hogy befolyásolják a partnerek egymást támogató magatartását, ami a házasság minőségének egyik kulcsa - írta a Sci...

Mindenki arra vágyik, hogy boldogabb legyen, növelje az életszínvonalát, és olyan életet éljen, amivel elégedett. Sokszor a boldogságot nem ott keressük, ahol kéne, vagy nem teszünk meg mindent annak eléréséhez. Az alábbi 5 tipp segítségére lesz, ha egy boldogabb életre vágyik. Figyeljen oda a p...
hirdetés