Napi horoszkóp – 2019. február 18.

Napi horoszkóp – 2019. február 18.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold az Oroszlán jegyében áll, ettől lazának és könnyűnek érezheti magát. Gyors rajtot akar venni, de nem igazán jut előre, valahogy félresikerülnek a dolgai.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma bármibe fogjon is, biztosan sikerrel jár. Használja fel ezt a kedvező időszakot új ismeretségek, barátságok kötésére is, ezek később még hasznosak lehetnek!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Egy szokatlan ötlettel komoly sikert arathat a munkahelyén. Ha utazni készül, legyen körültekintő, hogy elkerülje a baleseteket! Remek humora a legnehezebb, legkínosabb helyzetekből is kisegíti…

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Jó napja lesz, például a fizetése mellé szerezhet egy kis mellékest. Mielőtt elszánná magát egy komoly lépésre, kérje ki a családja véleményét.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Készen kell állnia a változásokra. Talán azt kívánják a hivatásában, hogy valamit másképpen tegyen, mint eddig.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold az Oroszlán jegyében áll, nyugtalanná teszi a napot. Ha kell, igenis merjen nemet mondani, az nem viszi előrébb, ha folyton fejet hajt mások akarata előtt!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Zűrzavarosan indul a reggel, de aztán kisimulnak a dolgok, összességében kedvező napra számíthat. Érdemes ma többet törődni az egészségével.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Hajlamos megtartani magának a gondolatait, érzéseit, így a párjának fogalma sincs róla, hol tartanak éppen. Ne próbálja folyton másnak mutatni magát.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vigyázzon a pénzére, ha nincs belőle sok: ne adjon kölcsön, lehet, hogy nem látja viszont a kérdéses összeget! Úgy érzi, új kihívásokra lenne szüksége? Tegyen érte!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Ez sok erőt ad önnek, de időnként mégis sok az a tempó, amit mások diktálnak. Este egyik szó adja a másikat…

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Valakinek nagy szüksége lesz az ön megértő, támogató jelenlétére. Tanácsot nem kell adnia, elég, ha figyelmesen hallgat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Teljesen leköti a munkája, a tanulás vagy azon ötleteinek a megvalósítása, amelyeken már régóta törte a fejét. Most egy olyan támogatót is megnyerhet, aki hosszú távon egyengeti az útját!


Évente rengeteg ember téved el a vadonban. Vannak, akik sosem térnek vissza, de akad egy-két kitartó és nagyon szerencsés figura, akik képesek túlélni a megpróbáltatásokat. A Bright Side nemrég hét olyan embert mutatott be, akik nem túl jó esélyeik ellenére valahogy visszajutottak a civilizációba. ...

A tél végére feléljük vitaminkészletünk jelentős részét
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tavaszi fáradtság: hamarosan eljön a testi-lelki megújulás ideje. A tavaszi fáradtság nem betegség, inkább a szervezet természetes reakciója, amikor átáll egy lelassult, monoton üzemmódról egy dinamikusabbra. Az lenne logikus, hogy ebben az időszakban a kissé letarg...
hirdetés