Napi horoszkóp – 2019. február 2.

Napi horoszkóp – 2019. február 2.
© Illusztráció: YENİ.MOBİ
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap a Vízöntőben jár, a Hold a Bakban. Harmonikus légkör uralkodik környezetében. Érdemes közös programot szerveznie, a családjával el is utazhat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Sokkal többet kellene ma mozognia, tudja, a közmondás is azt tartja, hogy aki nem mozog, az berozsdásodik. Menjen el ma hosszan sétálni.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma zseniális ötletei lesznek, és szélsebesen be tudja hozni mindazt, ami az utolsó napokban nem sikerült. Este barátai állnak az első helyen.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A Hold a Bak jegyében áll. Nyugodtan bevallhatja a gyengeségeit. Nem szégyen, ha egyszer nem tud lépést tartani a többiekkel, és a szokottnál előbb elfárad.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Energiája majdnem fékezhetetlen. Házi munkáját fél kézzel is elintézheti, s délután már engedhet a vágyainak, ami a szabad természetbe hívja. Nagy kedve lesz a sporthoz, a mozgáshoz.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Erőteljesnek érezheti magát, tele lesz energiával, sok mozgásra lesz szüksége. Hívja fel egy barátnőjét, öltözzenek melegen s induljanak hosszú sétára. Este is kitűnően érzi majd magát.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Fogyó hold van a Bak jegyében. Garantáltan jó napra számíthat. Könnyen lehet, hogy sikerül valami, amit már hosszú ideje halasztgat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Nem szereti, hogy ennyire erőteljes energiák hatnak önre, másrészt örülhet annak, hogy bizonyos dolgokat gyorsan el tud intézni. Ha el akar menni szórakozni, akkor érdekes találkozásokra számíthat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A bolygóállások arra figyelmeztetik, hogy kímélje magát. Kevesebb munkát vállaljon, mert szervezete nem bírja a terhelést. A romantikának kedvez a hétvége.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A környezetében sok nyugtalan, emberrel találkozik, akik nyomasztják önt. Ez ellen a mozgás tud sokat segíteni. Töltődjön fel új energiával, fusson egy kört.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Fogyó hold van a Bak jegyében, de már közeledünk a hétfői újholdhoz. Valószínűleg téved valamiben, ám ezt vonakodik bevallani. A felszín alatt változások készülődnek.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Hamar felforrósodnak a kedélyek. Mindenki azt szeretné, hogy neki legyen igaza, és máris kialakul egy heves veszekedés. Pontosan ez történhet meg önnel is, ha gyorsan és ingerülten reagál.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Szeretnéd saját ízlésre szabott dekorációs tárgyakkal és kiegészítőkkel felöltöztetni az otthonod? Nos, akkor a legjobb helyen jársz: az alábbi videó tele van olyan ötletekkel, amelyek a legtapasztalatlanabb kezeknek sem jelentenek majd lehetetlent. Forrás: Yout...

Toronto - A kétnyelvű családi környezet előnyei már a hat hónapos kisbabáknál megmutatkoznak: egy új kutatás szerint kitartóbb a figyelmük, mint az egynyelvű családba született babáknak. A kanadai Yorki Egyetem Egészségügyi Karának kutatói megállapították, hogy a kétnyelvű környezetnek jelentős h...
hirdetés