Napi horoszkóp – 2019. február 22.

Napi horoszkóp – 2019. február 22.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Önnek a tanulás nem okoz problémát. Most olyan dologgal kell találkoznia, aminek nem igazán találja a helyét, és ezért nehezebben boldogul.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Pénteken 15.35-ig Holdszünet lesz. Most van itt annak az ideje, hogy tervet csináljon a következő napokra!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma a Holdszünet még 15.35-ig elhúzódik. Ez alatt az idő alatt nem kellene nagyobb beszerzéseket végeznie. Ezután a Hold belép a Kos jegyébe, minden jobb és könnyebb lesz.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A mai a legveszélyesebb napja a hétnek. Most könnyen elhangozhat egy keményebb szó. Ön is túlreagálja a dolgokat, jobb lenne, ha távol tartaná magát a haragos emberektől.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma a Holdszünet miatt semmilyen fontos dologgal ne foglalkozzon, a rutinmunkáknak könnyedén a végére érhet. Este mindenképpen próbáljon meg lazítani.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Fáradt és kedvetlen lehet, gondolatai elkalandoznak. Útközben ábrándozik, és nem figyel oda a dolgára. Muszáj kicsit koncentrálnia, hogy ne kövessen el könnyelmű hibákat!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Könnyen elbízhatja magát, amikor új dolgot kellene elsajátítania, és emiatt elhamarkodott kijelentéseket tehet, amit később kénytelen módosítani.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Komoly lehetőséget adnak a csillagok, hogy megismerkedjen valakivel, egy új kapcsolat kezdetéhez ideális a mostani bolygóállás.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Próbáljon többet pihenni. A legjobb, ha este elővesz egy jó könyvet, vagy belefog valami otthoni munkába. Különösen hangzik, de este is dolgozni akar majd, mert az megnyugtatja az idegeit.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A holdállás önre is hatással van. Nehezen indul a reggel, késés, várakozás, bosszankodás rontja el a hangulatát. A délután ráhangolja a hétvégére.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha a hétköznapok szürkesége feszültséget kelt önben, azt ne másokon verje le. A tegnapi veszekedést ma kibékülés követheti, legyen ön a kezdeményező.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Elemében van és tulajdonképpen semmit sem tud elrontani. Ha szerencséje van, elutazhat valahová. Nem kell távoli úti célt kitűznie, de jót fog tenni egy kis levegőváltozás.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Nem tudni pontosan, kik állnak a következő éles elméjű megoldások hátterében, de kisebb túlzással élve mondhatjuk, hogy Nobel-díjat érdemelnének. Semmi sírás, semmi tiltakozás, már lent is van a gyógyszer! Fotó: soueunavida/ twitter Jegyzetfüzet-rendszerezés japán...

Nem mindig szabályos a foglalkoztatás (illusztráció)
Miskolc - Trükköznek a munkáltatók, jelezte lapunknak, az Északnak több olvasónk is. Mint kiderült, történetük nem egyedi. Ahány ember, annyiféle történet. A nekünk nyilatkozó munkavállalók kérték, teljes nevüket ne írjuk meg, hiszen rögtön veszélybe kerülne az állásuk. Alexandra friss diplomá...
hirdetés