Napi horoszkóp – 2019. január 04.

Akt.:
Napi horoszkóp – 2019. január 04.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Néhány terve felborulhat ma. Ez komoly stresszt okozhat, mert lehetséges, hogy át kell programoznia a napját. Igazán megérdemel egy finom vacsorát!

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Váratlanul régi ismerőse hallat magáról, akivel régóta nem találkozott. Érthető, hogy tartózkodóan viselkedik vele, de legyen hozzá kedves.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Hamarosan egy nagyobb összeget tarthat kezében. Már el is tervezte, hogy mire fogja költeni a váratlanul kapott összeget. Meggondolatlanul, szertelenül azonban ne vásárolgasson!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Töltődjön fel friss energiával! Ma igazán kellemes lesz otthonának légköre. Délután jót tenne egy nagy séta a parkban. Gyorsan visszatérnek az energiái.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Tele van a nap feszültséggel. Elképesztő pletykát suttognak a fülébe, amihez ön is hozzáteszi a magáét. Tartsa be az íratlan szabályokat!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold még a Nyilas jegyében van. Talán kissé fáradtnak érzi magát, de ez múló tünet, derűlátással minden kellemetlensége elmúlhat. A hétvége lehetőséget kínál kikapcsolódásra és számvetésre.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Rengeteg munkája van. A legjobb, amit tehet, az, hogy minél hamarabb nekiáll az ön előtt tornyosuló feladatnak, mert nem fogja tudni határidőre befejezni.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Sikeres napra számíthat. Gyorsan, de pontosan kell dolgoznia. Nagyon jó helyzetben van a karrierje szempontjából. Fogadja el a meghívásokat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold még a Nyilas jegyében jár. Teljesítményét és szorgalmát dicsérik. Van olyan kritikusa, akinek ami a szívén, az a száján. Fogadja örömmel a bókokat! Hamarosan változásokra számíthat.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A családja egyik tagja komoly bosszúságot okozhat önnek. Őrizze meg a hidegvérét, hogy elkerülhesse a kellemetlen veszekedéseket.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ha még egyedülálló, találkozhat egy vonzó személlyel, aki azonban rejteget néhány nemkívánatos tulajdonságot is. Elemezze a helyzetet higgadtan.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Mára már elege lesz az egész hétből. Őrizze meg a nyugalmát! Nem lesz könnyű dolga, mert egy hegynyi munka áll még ön előtt. Délutánra minden elcsitul, ismét fellélegezhet.


Jelentős teljesítményre ösztönözhet az okosóra is
Budapest, Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Vízválasztó lehet az okoseszköz az egészséges életmód kialakításában. Idén karácsonykor biztosan sokan kaptak ajándékba okoseszközöket, így például olyan okosórát, amely nemcsak a pulzust méri, hanem más információkkal is szolgál az életmódváltóknak, spo...
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Sok, az élelmiszerekben lévő mesterséges anyag a természetben is előfordul. Ódzkodunk az E-számoktól, a furcsa nevű vegyületektől, ha pedig kiderül, hogy ezeket az anyagokat mesterséges úton állították elő, meg vagyunk győződve arról, hogy veszélyesebbek a termész...
hirdetés