Napi horoszkóp – 2019. január 17.

Napi horoszkóp – 2019. január 17.
© Illusztráció: Bille.hu
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Többek között a Szaturnusz is támadja a Kos jegyét. Az olyan személyekkel, akik inkább elszomorítják önt, tartsa meg az öt lépés távolságot.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold az ön jegyében jár. Kreatív képességei most utat törnek maguknak. Tettei nagy hatást gyakorolhatnak egy befolyásos egyénre, aki később segíthet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold szemben áll a Jupiterrel és a Vénusszal. A nap nagy részében bőven be tudja fejezni a feladatait. Ám a délutánt és az estét hagyja meg a kedvesének, vagy a barátainak, és szórakozzon velük jól.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Önnek mindig van egy jó ötlete, most is eszébe juthat egy olyan, amivel komoly üzletet köthet. Igyekezzen laza és nyugodt maradni, bármely helyzetben.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A felszínre kerül egy komoly ellentmondás ön és a partnere között. Szánjon ezért sok időt arra, hogy nyugodtan kielemezzék a helyzetet és kibéküljenek.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Egyáltalán nem rossz ötlet, hogy otthonán változtatni, újítani szeretne, vágjon bele nyugodtan, hiszen a Szaturnusz segítő partnere lehet ebben. Nem baj, ha a társa kicsit aggódik majd.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az idő kerekét ön sem forgathatja vissza, így kár rágódnia a múlton. A jelen, és az abból épülő jövő, sokkal érdekesebb, majd meglátja. Este már csak könnyű ételeket fogyasszon!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A szerelmének van néhány rossz szokása, amelyekről le akarja szoktatni. Vigyázzon azonban, nehogy megsértse, mert a kapcsolatukat veszélybe sodorhatja.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Minden különösebb indok nélkül is boldognak érezheti magát ezen a napon. Vidáman telhet a délutánja, és az este folyamán is rendben lehet minden. A csillagok arra ösztönzik, hogy ne akarjon minden áron győzni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Családtagjai nem örülnek a karrierjével kapcsolatos áldozatvállalásnak. Tisztázatlan ügyekbe keveredhet, vagy barátai élnek vissza a bizalmával, ezért nem árt az óvatosság.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ma többen is megpróbálják félrevezetni, átejteni. Ne bízzék meg senkiben, fogadja fenntartással a kapott információkat! Családi élete zökkenőmentes, a bolygók védelmét élvezheti.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Új kollégát kaphat, akivel átvészelheti a mai nap unalmát. Nagyon szimpatikus lesz önnek, és jól is tudnak együtt dolgozni. Családi életében viszont zavar támadhat, de ez holnapután elmúlik.


Adrienn és Ákos tanulmányaik végéhez közelítve már könnyebben veszik az akadályokat
Debrecen - Rémálommá válhat a vizsgaidőszak, vagy akár egy állásinterjú a lámpaláz miatt. Vizsga, állásinterjú, prezentáció: sokak számára ezek a szavak egyenlőek az izzadó tenyérrel és a heves szívdobogással. Életünk megkerülhetetlen próbatételei gyakran nem küzdhetőek le a „végy mély levegőt” p...

Budapest - Első teljes évén van túl a Testnevelési Egyetem berkein belül működő Sport-táplálkozástudományi Központ, melynek célja, hogy sportolók, edzők, más sportszakemberek képzését, felvilágosítását segítse, egyik fő gyakorlati feladata pedig, hogy a tiltott anyagokat kimutassa étrend-kiegészítők...
hirdetés