Napi horoszkóp – 2019. január 21.

Napi horoszkóp – 2019. január 21.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold és a Jupiter is kellemes fényszögeket vet a Kos jegyére. Ez jó érzéssel fogja eltölteni. Lesz egy ügy, amivel kapcsolatban meglehetősen szkeptikus, konzultáljon róla egyik jó barátjával.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A legjobb fényszögek érik a Bika jegyét, ezt ki kellene használnia. Meg van az erő önben, hogy fontos dolgokat tudjon tisztázni, és támogatásával másoknak is segíthet.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma többet tud elérni, ha gyengéd, barátságos, és előzékeny módon jár el. Ha túl követelőző, könnyen ellenállást provokálhat. Mutassa kedves és vidám oldalát! Este fontos kérdéseket kell tisztáznia a családjával.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma tele van energiával és életkedvvel. Szívesen elfogadja, ha meghívják valahová, és jól érzi magát, derűt visz környezetébe. Ha egyedülálló, most több flörtben is része lehet. Fogadja nyitottan a bókokat!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A holdállás minden akadályt elsöpör útjából. Magánéletében, de hivatásában is sokkal több mindent elér, mint azt korábban gondolta volna. Tele van szenvedéllyel, tetterővel.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ma este menjen társaságba. Egy romantikus szituáció a teljes figyelmét leköti. Arra ügyeljen, hogy túlságosan ne kötelezze el magát, nehogy könnyűszerrel kihasználják.


Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz a Nyilas jegyében áll. Belső nyugtalanságot érezhet, nem is tudja, valójában mit is akar. Nehéz lesz eldönteni, hogy egy bizonyos meghívást elfogadjon-e, vagy sem? Inkább menjen el!

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Munkáját felelősségteljesen végzi. Szüksége van arra, hogy állandóan legyenek kitűzött céljai, amiért küzdenie kell. Bármihez nyúl, azt most sikerre viszi. Eredményei irigylésre méltóak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Sokat vívódik mostanában, és egyre erősebb a meggyőződése, hogy minden körülmények között érdemes megőrizni a becsületét. Ma ennek újabb jelét tapasztalja, és egy újabb helyzetben kell helyt állnia.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold az Oroszlán jegyében áll. Délután valakinek nem tud nemet mondani. A megbánás csak később következik. Ha teheti, töltse ezt a napot olyan emberekkel, akik közel állnak önhöz.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Többet szeretne kihozni a szerelmi életéből. Meglepi, mennyire megbízható barát az az ember, akit felületes ismeretségnek vélt.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Telihold van az Oroszlán jegyében, ez új távlatokat nyit meg ön előtt. Komoly kihívásoknak kell megfelelnie a hivatásában. A halogatásnak semmi értelme. Most gyorsasággal és rámenősséggel megelőzhet másokat.


A jól sikerült közös programok szebbé és erősebbé tehetik a párkapcsolatot
Debrecen - A gyermek érkezésére nem lehet teljesen felkészülni, hiszen új élményt, új tapasztalatot jelent. Amikor találkozunk egy olyan emberrel, aki iránt egyre több érzelmet tudunk táplálni, máris elkezdünk a távlati jövőről álmodozni. Szépen lassan egyre többet képzelünk a kapcsolatba, már-má...

A gyerekek nagyon szeretik az édes és a sós változatát is
Miskolc - Olcsó, könnyen elkészíthető, laktató, és még egészséges is a kukoricadarából készült étel. A gazdagok körete, a szegények főétele. Ezt tartották eleink a puliszkáról, amely manapság reneszánszát éli, hiszen nemcsak nagyon könnyen és gyorsan elkészíthető ételről van szó, amely ezerféleké...
hirdetés