Napi horoszkóp – 2019. január 24.

Napi horoszkóp – 2019. január 24.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Úgy érzi, ma rohan az idő, és mielőtt még belekezdene valamibe, már el is múlt ez a nap. Nem is sikerül mindennel végeznie, amit tervezett. A hangulata viszont remek.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Szűz jegyében álló Hold biztosítja, hogy jól érezze magát, és minden súrlódásmentesen zajlik majd. Ne törődjön a megjegyzésekkel, azok csak az irigység hangjai!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A legjobb hatású bolygók még mindig a Nyilas jegyéből támogatják, aktívvá és vállalkozó kedvűvé teszik önt. Felébred a becsvágya, és szívesen veszi, ha valaki kellőképpen honorálja a teljesítményét.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Örömteli találkozás várja egy régi ismerőssel: sok mesélni valójuk akad majd! Otthon is számíthat meglepetésre, ám ez kiadással fog járni.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az ön előtt álló döntések komoly változásokat hoznak. Lakásvásárlásra készül, vagy kölcsönt venne fel? Eljött a megfelelő időpont! Törekvései sikerre vezetnek, bár a környezete nem támogatja.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold a Szűz jegyében áll. Egy dédelgetett terve most nem csak megvalósul, még pénzt is hozhat a konyhára! Ne ragadja el a hév, maradjon szerény és segítőkész, így könnyebben eléri célját és a megbecsülést.

Önnek mi a csillagjegye?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Minden a legnagyobb rendben van ön körül. Szórakozást, derűt jeleznek a csillagok. Természetes stílusával, egyéniségével vonzza az embereket.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Bajban lévő barátja vigasztalásra és törődésre vágyik. Okuljon az esetből, ne engedje magát két vállra fektetni, még a legnehezebb helyzetben sem.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Vénusz a Nyilas jegyében jár. Remek időszakra számíthat, és ha ön egyedülálló, akkor most sikerrel ismerkedhet. A bolygók munkahelyi flörtöt jeleznek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A makacssága könnyen bajba sodorhatja. Túl kritikusan szemléli környezetét, de önmagát is. Apró ügyek rendezésével és mások kívánságainak, kéréseinek teljesítésével telik a délutánja.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Váratlan események és sikerek túlságosan felzaklatják, kizökkentik életritmusából. Diplomáciai készségét megcsillogtathatja. Ne tétovázzon, ha fontos döntésről van szó.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Kitűnő gyakorlati érzékének köszönhetően a feltáruló lehetőségeket sorra kihasználja. Riválisait sikerül megelőznie, különösen tettekben, és ez fizetésben is megnyilvánul. Egyből képes ráhangolódni a mások érzésvilágára.


Újhelyi doktor Porubszky Zsófit vizsgálja
Nyíregyháza - Nyakunkon az influenzajárvány, egyre több a beteg az orvosi rendelőkben. A 15–34 éves korosztályt és az egészen kicsiket: az 1–5 év közöttieket üti le a lábáról a hirtelen, magas lázzal, fejfájással és hányással jelentkező vírusos eredetű betegség. A nagy forgalmú nyíregyházi praxis...

Illusztráció
Budapest - Magyarországon a felnőtt lakosság 60 százaléka videojátékozik, és folyamatosan nő az erre fordított összeg is, évente nagyjából 41 milliárd forintos forgalmat generál a videojátékozás az eNET Internetkutató és Tanácsadó Kft. legfrissebb, reprezentatív kutatása szerint. Az eNet ...
hirdetés