Napi horoszkóp – 2019. január 30.

Napi horoszkóp – 2019. január 30.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Karrierje felfelé ível. Ki kell használni a lehetőségeket, amelyek csak rövid ideig érvényesek. Mindig a pillanatnyi helyzet szerint döntsön, de ne meggondolatlanul.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma nehezen jön lendületbe, mert a Nap és a Merkúr is kellemetlen fényszögben van a Bika jegyével. Lehetséges, hogy lesz egy kellemes találkozása valakivel.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Kínos találkozásra kerülhet sor ma. Olyasvalakivel kell beszélgetnie, akivel nem ért egyet. Ha teheti, határozottan, de udvariasan csökkentse minimálisra a párbeszédet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ma kísérletező kedvében lesz. Nem fogja anyagi kár érni, főleg, ha a megérzéseire hallgat, mert az időpont kedvező arra, hogy hivatásában is új utakat gondoljon ki.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold a Nyilas jegyében áll, az ön kapcsolatokat jelző sorsterületén. Sok flörtben lehet ma része, de ne legyen túl rámenős, mert ellentétes hatást érhet el!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold kellemetlen fényszöget vet a Szűz jegyére, és ez stresszessé teszi. Úgy gondolja, nem tud megfelelni a környezetének. Ne engedje, hogy ez kizökkentse!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Hold a Nyilas jegyében áll, és nagyszerű energiákat küld. Mintha szárnyakat kapott volna. Ne hagyja kihasználatlanul esélyeit, hasznot húzhat belőlük.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma nehezebben találja az egyensúlyát. Állandóan kibillenti valami a ritmusból. Láthatóan nehezebben halad a munkákkal, el is marad néhánnyal. Ne kötekedjen a partnerével, kérjen tőle segítséget.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)
A levegő ma szinte vibrál ön körül! Idegesíti munkatársainak lassúsága. Hatalmas tempót diktál, de úgy érzi, hogy visszahúzzák. A családban változások lesznek, amelyek közül egy váratlanul éri.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Úgy dönt, hogy megváltoztatja életstílusát. Ennek ideje volt, de a csillagok arra figyelmeztetik, hogy csak fokozatosan tegye. A mai világban körültekintően kell dönteni, új dologba vágni.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A figyelme a munkájára és a pénzügyekre összpontosul. Olyannyira lefoglalják ezek az ügyek, hogy partnere úgy érzi, ő kimarad az életéből.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Komoly döntések elé állítják. Munkájában óriási ambíciót érez, terveivel kapcsolatban azonban lehet, hogy túllő a célon. Anyagi dolgaival kapcsolatban nem árt az óvatosság. Szakmai tárgyalások alkalmával ne legyen türelmetlen.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Ebben a szörnyű és rohanó világban nagyon kevés időnk jut arra, hogy megfelelően kipihenjük magunkat. Nagyon sokan váltott műszakban dolgoznak, 12-14-16 óráig dekkolnak a munkahelyükön, túlórázniuk kell stb. Az ilyen emberek amikor csak tehetik, például utazás közben...
Különleges napra különleges ajándék
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Felejtsük el a sablonos megoldásokat és a kompromisszumokat: legyen stressz­mentes a szerelem ünnepe! Hiába szeretnénk egy különleges Valentin-napot, sokszor a körülmények inkább nyűggé teszik: nincs meg az ideális ruha, a kiválasztott ajándék elcsépelt, a randihe...
hirdetés