Napi horoszkóp – 2019. március 12.

Napi horoszkóp – 2019. március 12.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Merkúr hátráló mozgása visszavetheti néhány ügyében. Megtapasztalja, hogy tényleg a saját kezében van a sorsa: önön múlik, hogy előre vagy hátrafelé indul-e.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold az ön jegyében jár. Most semmiképpen ne titkolja az érzelmeit, csak mert úgy érzi, hogy ettől kiszolgáltatottá válna. Igyekezzen megnyílni a szerettei előtt!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Sosem kötelezi el magát, mert úgy érzi, akkor lemarad valamiről. Pedig most érdemes volna ezt tennie… Fogja rövidebbre a telefonbeszélgetéseit!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Ha sikerül lemondania néhány programját, az így nyert időt fordítsa saját magára. Várja a kedvenc hobbija! Ne kösse le minden megtakarítását!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Alkalma nyílik valamire, ami a családjának is örömet okoz. Bár lehet, ez csak annyit jelent, hogy délután korábban ér haza.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Feszült hangulatban lehet, mert nehezen tudja követni a munkahelyi változásokat. Rövidesen látni fogja, hogy az események az ön malmára hajtják a vizet!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Bár mindig magabiztosnak, céltudatosnak tűnik, azért néha ön is elbizonytalanodik. Szívügyekben erre most nincs oka! Bocsánatot kérni sosem késő.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Az esze vág, mint a borotva, mindehhez pedig remek megérzések társulnak. Nem csoda, ha ma sok jó pontot gyűjt a főnökénél.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Munkájában, megélhetésében komoly változások várhatók: elszakadhat régi emberektől vagy feladatoktól, és belemerülhet egy új és izgalmas barátságba.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kibékülhet a testvérével, valakiben pedig barátra lelhet. Lehetőséget kaphat egy kisebb csoport vezetésére, vagy egy feladat elvégzését irányíthatja.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A legtöbb elmaradt feladatának a végére ér a mai napon. Akiről eddig azt hitte, csak jó barát, arról most kiderülhet: mélyebb érzelmeket táplál ön iránt…

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Merkúr az ön jegyében hátrál. Egy régi barátság újrakezdődhet, egy befolyásos személy révén pedig megszerezhet egy új munkát.


A most következő trükkök remek alternatív megoldásokat kínálnak, jóval könnyebbé tehetjük velük a mindennapjainkat. A Bright Side összeállítása. 1. A matricák elég könnyen lejönnek a fémfelületről. Fotó: 5-Minute Crafts Két lehetőség van rá, mindkettőhöz három eszközre lesz szükségünk. Az el...

Istenes Bence a manapság legnépszerűbb keresztnévvel büszkélkedhet
Nyíregyháza - A legfrissebb toplista szerint az elmúlt évben Magyarországon a legtöbben a Hanna keresztnevet adták a lányoknak, őt követi a Zoé, az Anna, az Emma, a Luca, a Léna, a Zsófia, a Boglárka, a Jázmin és a Lili. A fiúknál a Bence vezeti a listát, megelőzve a Mátét, a Dominikot, a Marcellt, ...
hirdetés