Napi horoszkóp – 2019. március 13.

Napi horoszkóp – 2019. március 13.
© Forrás: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold már az Ikrek jegyébe lépett. Ma szívesen ismerkedik, beszélget akár idegenekkel is, és gond nélkül elintézi a nehezebb ügyeket.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Nemcsak megbízhatóságának, szorgalmának, határozottságának, hanem a kapcsolatrendszerének is köszönheti a ma felbukkanó lehetőséget.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold az ön jegyében van. Rengeteg megbeszélnivalója akadna társával, de szinte soha nincs rá ideje. Legyen most ön az erősebb, szakítson időt a párbeszédre.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nézzen szét a feleslegesnek ítélt holmik között: biztosan van, amit már nem használ, de másnak örömet szerezhet vele. A legapróbb panasszal is menjen orvoshoz!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Képes az élet apró örömeit is élvezni, ami közérzetére és egészségére is kedvező hatást fejt ki. Csupa pozitív hatások érik a mai napon.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A Hold az Ikrek jegyében jár. Élvezze az életet és a szerelmet, anyagi téren viszont legyen körültekintőbb. Ideje lenne, hogy engedje felszínre törni az önben szunnyadó vezetői képességeket!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Ma sokkal aktívabb, energikusabb, határozottabb, mint tegnap volt. Hisz az igazában és mindent megtesz, hogy ezt bebizonyítsa mások előtt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ha nem elég figyelmes, ma lemaradhat valamiről, amit később megbánhatna. Legyen tehát résen, és a kínálkozó lehetőségeket ne szalassza el.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma ne számítson arra, hogy könnyen eléri a célját, még akkor sem, ha nem ütközik leküzdhetetlen akadályokba. Ha utazásra kényszerül, készüljön fel, hogy a dolgait nem sikerül elintézni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold az Ikrekben van. Ön jól bánik a pénzzel. Mindent elvállal, ami jövedelmet hoz. Ügyeljen, ne használják ki segítőkészségét és jószívűségét.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A mai napra nem sok jót ígérnek a csillagok. Türelemre és kitartásra van szüksége, terveit most nem igazán tudja megvalósítani.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Legyen figyelmes a párjával, ha a gondjaik ellenére fel akarja szítani benne a szenvedély lángját! Bátran iratkozzon be az önt érdeklő tanfolyamra – ki tudja, lehet, hogy pályát módosít.


Jó választás lehet a brokkoli is
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A K-vitamin a véralvadás egyik fontos szabályozó tényezője, elősegíti a máj méregtelenítő funkcióját, egyes kutatások szerint pedig a csontok felépítéséhez is szükséges. A zsírban oldódó vitaminok közé tartozik, ám nem raktározódik hosszú ideig a szervezetben. K1...

A most következő trükkök remek alternatív megoldásokat kínálnak, jóval könnyebbé tehetjük velük a mindennapjainkat. A Bright Side összeállítása. 1. A matricák elég könnyen lejönnek a fémfelületről. Fotó: 5-Minute Crafts Két lehetőség van rá, mindkettőhöz három eszközre lesz szükségünk. Az el...
hirdetés