Napi horoszkóp – 2019. március 18.

Napi horoszkóp – 2019. március 18.
© Illusztráció: Babaszoba.hu
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A beruházásoknak nem kedvez a mai nap, de váratlan segítséget kaphat egyéb céljai eléréséhez. Családi kapcsolataiban félreértésekre számíthat.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Talpraesetten reagál egy váratlan magánéletbeli helyzetben, és akkor is sikeres lesz, ha nagy nyilvánosság előtt kell szerepelnie.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Hold már az Oroszlán jegyében van. Egész nap kiegyensúlyozott és nyugodt lesz, pontosan tudja majd, mik a céljai, és semmi sem tántoríthatja el attól, hogy el is érje azokat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Legyen a szokottnál is türelmesebb saját magával és a környezetével szemben! Ha a munkában nem megy minden úgy, mint a karikacsapás, az még nem azt jelenti, hogy elhagyta a szerencséje!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A Hold már az ön jegyében jár. Most visszanyerheti optimizmusát és bátorságát, szívesen kezdeményez a munkában és a szerelemben is.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Sikeresen végére érhet a sok bosszúságot okozó munkájának, de még szusszanásnyi időt sem hagyva magának nyomban újabb fába vágja a fejszéjét.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Vegye sorra elintézetlen ügyeit, és ha elég következetes, meglepő gyorsasággal pontot tehet mindennek a végére.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold már az Oroszlánban van, ez kedvez önnek. Most sikerül kibontakoztatnia a tehetségét, megmutathatja ma, hogy mennyi mindenhez is ért. A munkahelyén learatja szorgalmáért a babérokat.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Vigyázzon, a munkahelyén komoly kellemetlenségei származhatnak abból, ha kimondja, amit gondol!

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Türelmének köszönhetően több előnyös helyzetet is kínál önnek a sors, a karrierjében és a magánéletében egyaránt.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Remek napra számíthat! Bár tart egy helyzettől, vagy konfliktustól, végül abszolút nyertesként sikerül kikeverednie a helyzetből. A kollégái támogatására számíthat.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Pozitív kisugárzásával ma mindenkiben jó benyomást kelt. Egy közeli rokon megjegyzései érzékenyen érinthetik.


A maximalista embert környezete nehezen viseli el, mert ugyanazt a „tökéletességet” várja el másoktól, mint saját magától
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - A maximalista óriási energiákat mozgat meg, hogy a saját maga által felállított követelményeknek megfeleljen. A tökéletességre törekvő ember ritkán boldog, mert pótolhatatlan veszteségnek éli meg, ha a dolgok nem úgy történnek, ahogyan ő eltervezte, ahogyan azt jóna...

Lenyűgözi a férfiakat, ha egy nő céltudatos
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Egyes tulajdonságok a megjelenéstől függetlenül is csábosak. Önbizalom, nőies kisugárzás és gyámolatlanság, kedvesség, valamint függetlenség. Néhány tulajdonság azok közül, amelyek által akár egy elsőre kevésbé mutatósnak tűnő nő is a férfiak csodálatában sütkérez...
hirdetés