Napi horoszkóp – 2019. március 21.

Napi horoszkóp – 2019. március 21.
© Fotó: Pixabay
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma minden esélye megvan rá, hogy párra leljen. Elsőre tudni fogja, ki a befutó. Utólag mind a ketten úgy érezhetik, sorsszerű volt a találkozásuk.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Telihold van a Mérleg jegyében. Ha még senki nincs ön mellett, akihez hozzáköthetné az életét, új kalandra van kilátás.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma több kellemetlen feladatot kell megoldania vagy nagy izgalmakkal járó tárgyalásokon lesz kénytelen aktívan részt venni. Este menjen el moziba, szüksége lesz egy kis kikapcsolódásra!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Szenved kollégái megbízhatatlanságától, valaki pont akkor hagyja cserben, amikor a legnagyobb szükség lenne a segítségére. Otthon igyekezzen fékezni a dühét.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Olyan feladatokkal kell foglalkoznia, amiket már lerendezettnek hitt. Túlterheltsége fokozódik, ezzel persze az ingerültsége is nő. Vegyen ki szabadnapot!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ha eddig mindenáron párra akart lelni, nagy ívben elkerülhették a másik nem képviselői. Most minden megváltozik – ám ne rontson ajtóstul a házba!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Telihold van az ön jegyében. Elemében érzi magát, egy kényes ügyet sikerül a kedvességével, türelmével elsimítania. Ha kérni szeretne valakitől egy szívességet, ma adja elő a kérését.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Egy társasági összejövetel nem várt örömöt okoz. Jól érzi magát baráti társaságban, közeli ismerőseivel. Rá is fér önre a kikapcsolódás.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Olyan ajánlatot kaphat, ami alaposan elgondolkoztatja. Ne vigye túlzásba a lelkesedést, a lehetőségek csábítóak ugyan, de számos csapdát is rejtenek.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Határozottan ki kell állnia a saját vagy valaki más érdekeiért. Ne törődjön vele, ha mások emiatt erőszakosnak tartják, bátran küzdjön az igazságért továbbra is!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold már a Mérleg jegyében van. Az elmúlt napok eseményei után lassan megnyugszik, és ez nemcsak a vonzerejét fokozza, de jót tesz az egészségének is. A tavasz ideális, hogy felfrissítse a kapcsolatait.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Nagyfokú aktivitás, rámenősség jellemzi viselkedését. Legyen különösen óvatos a pénzügyek, a befektetések terén, mert e téren valaki nagy hatást akar gyakorolni önre.


Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Végre hosszas keresgélés után megtaláltad azt az embert, aki mellett le szeretnéd élni az egész életed, gyermeket szülnél neki, sőt együtt üldögélnél vele megöregedve a közös házatok teraszán. Nos, te hiába határoztad el magad, egyedül nagyon kevés vagy hozzá. Ah...

Amikor egy másik országba mész kirándulni, hasznos lehet, ha előzetesen tájékozódsz arról, hogy milyen etikettszabályok vannak az adott helyen, így nem érhet kellemetlen meglepetés. Ha nem akarsz bajba kerülni vagy megsérteni másokat, akkor a Bright Side által összegyűjtött információk neked is hasz...
hirdetés