Napi horoszkóp – 2019. március 25.

Napi horoszkóp – 2019. március 25.
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Nap az ön jegyében van, ami nagy energialöketet jelent, segíti, ha kihívásokkal találja magát szemben. De a kevésbé előnyös tulajdonságait is felerősíti.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Talán nem érzi, de az energiái fogytán vannak. Még kiegyensúlyozott és vidám, ám ha nem szakít időt a pihenésre, könnyen felborulhat a belső egyensúlya.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr még hátrál, de már csak pár napig… Váratlan események zavarják meg a tervei kivitelezését, emiatt az ön elképzelései is percről percre változnak. Próbáljon megnyugodni.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Aludja ki magát, induljon kényelmesen a nap, mert fontos döntéseket kell meghoznia vagy a karrierjével kapcsolatosan, vagy a magánéletében.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Igazán szenvedélyes lesz a mai napon. Igyekezzen féken tartani féltékenységi rohamait. Most inkább adjon kitérő választ ahelyett, hogy szakítana.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ez a nap csendesnek ígérkezik, a csillagok nem jeleznek konfliktusokat. Nézzen körül a háza táján, és ahol szükséges, végezze el a javításokat! Fizesse be a csekkeket, melyek hátravannak!

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy kollégája sehogy sem akarja megérteni az ön gondolatait, önnek pedig sem türelme, sem kedve nem lesz ahhoz, hogy meggyőzze őt.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A most születő elképzelései nem vezetnek eredményre. Ne most kezdeményezzen változtatásokat! A legjobb, ha ma kerüli a konfliktusokat is.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold már az ön jegyében jár. Hit, erő, optimizmus – ma mindezek teljében van, ami persze megkönnyíti az előrejutását az élet minden területén.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nem kell mindenből lelkiismereti kérdést csinálni, ne tegye tönkre ezt a szép napot a felesleges aggodalmaskodással. Minden munkahelyen vannak pletykák, de ezzel nem szabad törődnie.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Egy ismerőse furcsa kéréssel áll elő, de a régmúlt időkre tekintettel megérdemelné, hogy segítsen. Ha együtt töltik a napot, felébresztheti a vidám énjét.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Néhány apró bosszúságtól eltekintve nyugodtnak ígérkezik a mai nap. Ha partira hívják, fogadja el a meghívást, ám ha autóval megy, legyen óvatos, és tartsa be a közlekedési szabályokat.


Minden gyermeknek jár a kikapcsolódás
Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Az eddigi tábori jelentkezések egy jó részét olyan gyermekek teszik ki, akik nem hazánkban élő magyarok. Az idei évben eddig több mint 20 százalékkal jelentkeztek többen nyári táborokba, mint tavaly, és újdonság, hogy a jelentkezők jelentős része külföldön élő mag...

A stroke két formája biztonsággal csak CT-vel vagy MR-rel különíthető el
Debrecen - A stroke formái az agyi keringészavar és az agyvérzés. A stroke (magyarul szélütés) angol kifejezés, csapást, ütést jelent, s ez alatt olyan, az agyi működés zavarával jellemezhető, hirtelen kialakuló tünetcsoportot értünk, mely az agyi erek betegségének (elzáródásának vagy megrepedésé...
hirdetés