Napi horoszkóp – vasárnap

Napi horoszkóp - vasárnap
Napi horoszkóp - vasárnap
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Visszafogott eleganciája, amely sokszor az érinthetetlenség érzetét kelti a környezetében, forró testiséget rejt. Pontosan tudatában van testének és vágyainak. Igényeit is ismeri: olyan társat keres, aki valóban a társa tud lenni mindenben. Zenében, szenvedélyes beszélgetésekben és a testiségben. Nem szeret unatkozni, mert tudja, ha unalommal kezdődik, csak unalmas lehet a folytatás is.

 

Bika 04.21.-05.21.
Dolgai rendben mennek, igazán jó passzban van. Minden akadálytalanul halad a megvalósulás felé. Tévedés lenne azonban azt gondolnia, hogy nyugodtan, hátradőlve megvárhatja, amíg minden megvalósul, és Önnek csak a száját kell kitátania, hogy ama bizonyos sült galamb berepüljön a szájába. Ezt hinni végzetes tévedés lenne. Az Ön tevékeny közreműködése nélkül a legígéretesebb terv is zátonyra futhat.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Úgy tűnik, minden rendben van. Beszédmodora nyájas, humorosan közelíti meg a legkomolyabb kérdéseket is. Ezért sokan irigylik, úgy gondolják, hogy semmit sem vesz igazán a szívére. Nem tárja fel a titkait még bizalmas barátai előtt sem. Egyrészt restelli a panaszkodást, másrészt jól tudja, hogy legmélyebben fekvő érzelmi problémáit mindenképpen egyedül kell megoldania. De most egy „gyógyító ember” megzavarhatja lelkivilágát.

 

Rák 06.22.-07.22.
Kipihenten, derűsen ébred, és jókedve egész nap elkíséri. Szentelje még a mai napot is a pihenésnek, ráér holnaptól keményen dolgozni. Mit szólna egy kis testmozgáshoz? Biztos, hogy jók még a tavalyi ruhái? Ha kéznél vannak, nem ártana ellenőrizni, hogy milyen „súlyos” volt a tél. Ha most elkezdi a fogyókúrát, tavaszra nem kell új ruhatár. Igaz, egy-két kiegészítőt mindenképpen vásárolni kell, és a cipők dolgában sem áll valami fényesen.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Ha már egyszer úgy döntött, hogy pihenés helyett ezen a napon is dolgozik, tegye ezt lendülettel. Ne tördelje szét a napot kávézgatásokkal, telefonálgatással vagy nassolással. Fogjon neki keményen és elszántan, mert minden egyes elvesztegetett perc növeli a hátrányát és szegi a kedvét a folytatáshoz. Ne menjen kárba a nap azért, mert a kitűzött feladatokat végül mégsem oldotta meg és nem is pihente ki magát.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Hangulata jobb és boldogabb már nem is lehetne: vállalkozása sikeresre fordul, reményei a legjobb úton haladnak a beteljesüléshez. Ezúttal tényleg megengedheti magának, hogy lerázza a kicsinyes gondokat, és kedve szerint ünnepeljen. Hívja meg rokonait egy ebédre, most ne az árakat, hanem tényleg az ételeket nézzék. Koccintsanak minőségi pezsgővel. Ezzel a szeretteinek is a kedvében járhat.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Ez a nap a tegnapinak szöges ellentéte. Míg az elmúlt napokban a szabadba kívánkozott, ma bezárkózik a szobájába, és társaság helyett csak csöndre és magányra vágyik, a sötétítőfüggönyök is összehúzva maradnak. Teljesen kizárja a külvilágot, és a telefonját is kikapcsolja. Délig lustálkodik, majd olvas vagy zenét hallgat. Ideje volna elgondolkodni azon, hogy hol és kivel szeretné eltölteni az éves szabadságát.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Vasárnap sem pihen. Ezen a napon is elfoglalja gondolatait hivatása, vagy vállalkozása. Lehet, hogy fontos, de kellemetlen értesülések birtokába jut ma. De nincs mitől tartania. Ön megél a jég hátán is, mindenütt gyorsan feltalálja magát. Könnyen alkalmazkodik, és addig nem nyugszik, amíg a kezébe nem kaparintja a kezdeményezést. Aggódnia csupán amiatt kell, hogy túlhajtja magát, hiszen a hétvégét sem képes pihenéssel tölteni.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Fatalista hangulatán úrrá kell lennie. Határozza el, hogy a sorsát a saját kezében tartja, mert csak így érheti el a legfőbb földi jót: a megelégedettséget. Nincs minden előre elrendelve, igenis irányíthatja az életét, meghatározhatja, melyik úton induljon el. Ön választja meg az útitársakat és szabadon dönthet arról, ha el kívánja hagyni az útját. Ha döntéseit alaposan megfontolva hozza meg, eléri céljait.

 

Bak 12.22.-01.20.
Nem szomorú ez a vasárnap, de kicsit egyhangúnak tűnik. Úgy is fogalmazhatnánk, hogy unalmas. De hisz’ min múlik? Egyedül Önön, az Ön hozzáállásán. Ha az unalomban leli a kedvét, hát tegye, de ha sós a leves, a tévében pocsék műsor megy, a gyerek hirtelen neveletlen, lehet, hogy mégiscsak az Ön készülékében van a hiba. Elhatározás kérdése. Hát tegye. Ébredjen úgy, hogy derűs napja lesz.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
Anyagi gondjai átmenetileg megoldódnak, távollévő családtagjától vagy rokonától kedvező hírt kap. Szomszédjával nincs a legjobb viszonyban, de a mai napon vele is megtalálja a közös hangot. Sőt, sikerül tisztázniuk egy félreértést is, ezzel akár új alapokra épülhet fel a kapcsolatuk. Szerencsés ez a vasárnap, amit ma komolyan elhatároz, idővel be is fog teljesülni. Persze azért maradjon a realitások talaján.

 

Halak 02.20.-03.20.
Ezen a vasárnapon mozgósítsa végre a fantáziáját és az alkotóerejét. Most kicsiny dologban van szüksége rájuk, de ha ebben a kis ügyben sikert arat, az önbizalmat fog adni a nagy célok eléréséhez is. Öregek és fiatalok között parázs vita lehetséges. Ám ezek a nézeteltérések kellő időben még néhány mondattal megszüntethetőek, de ha elfajul a nemzedékek közötti ellentét, komoly összecsapásokra számíthat.

Címkék:hirdetés