Napi horoszkóp – vasárnap

Horoszkóp
Horoszkóp
Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos 03.21.-04.20.

Ezen a héten előtérbe kerültek a pénzügyei. Nincs kikapcsolódás, ma sem pihenhet meg. Amennyiben készen áll kompromisszumot kötni, feláldozva a rizikósabb, bár nagyobb haszonnal kecsegtető üzletet, akkor hosszútávon jobban kifizetődő üzletet hozhat tető alá. Azért délután mindenképp szakítson időt arra, hogy szeretteivel néhány órát együtt töltsön. Sok megbeszélnivalót tologatnak már maguk előtt.

 

Bika 04.21.-05.21.
A bolondos áprilisi idő ismét megtréfálja. A kirándulás, amelyet oly régen tervez, kudarcba fullad, és ismét a négy fal közé zárva kell a vasárnapot eltöltenie. Ne bánkódjék ezen sokat, talán így a jobb. Végig tud futni a már előkészített terveken, át tudja nézni az adóbevallását, amit természetesen már megint későn küld be. Tegyen félre némi pénzt a pótlólagos befizetésre, mert bizonyos, hogy valamelyik rubrikában nem számolt jól.

 

Ikrek 05.21.-06.22.
Az utóbbi időben már elveszített néhány szép illúziót. A keserű élményeket lassan megemésztette, sőt, még a kellemetlen tapasztalatok tanulságait is felismerte, elemezte. Most már itt az ideje, hogy egy kissé rámenősebb legyen, és bátran koncentráljon a józan meggondoláson alapuló tervek megvalósítására. Nem baj, ha ez nem megy túl gyorsan, a lassúság úgyis jobban illik az alaptermészetéhez.

 

Rák 06.22.-07.22.
Nem gondolja, hogy véget kellene vetnie az állandó szeszélynek? Másnak is lehet gondja, más is lehet ingerült, de ezt már képtelen belátni jelenlegi állapotában. Önzése szinte félelmetes. Lehet, hogy a mai napon frontos nap van, de sokkal valószínűbb, hogy a rossz természete munkálkodik Önben. Ha másképp nem tud ezen változtatni, menjen inkább ki a kertbe ásni, vagy fusson pár kilométert.

 

Oroszlán 07.23.-08.23.
Rendezgesse gyűjteményeit. Itt az ideje, hogy rendet rakjon az elmúlt hónapokban is összegyűlt dolgok között. Szinte már bosszantó, hogy mennyi könyvet vásárolt össze, az elolvasás legcsekélyebb reménye nélkül. Csak nem porfogónak vette őket? Bélyegalbumának egy részét is le kell selejteznie. Evvel egyszerre két legyet üt egy csapásra. Anyagi forráshoz jut és egységesíti a kollekcióját.

 

Szűz 08.24.-09.23.
Gratulálhat magának: a gordiuszi csomót ezúttal sikerült megoldania. Vágyainak immáron semmi sem állhat az útjában, számíthat partnerére is mindenben. Míg tegnap azt hitte, elszalaszthatja élete nagy lehetőségét, vagy magánélete juthat válságba, mára tisztán látja, hogy sikerült a megfelelő döntést meghoznia, és úgy továbblépnie, hogy nem kellett oly mértékű áldozatot hoznia, mely keserű szájízt okozna.

 

Mérleg 09.24.-10.23.
Hiszen azért van a vasárnap, hogy kipihenje az egész heti fáradalmakat. Ez nem feltétlenül tétlen pihenést jelent, felüdülhet úgy is, ha olyasmivel foglalkozik, ami nem jellemző Önre. Aki kemény testi munkát végez hét közben, ma vegyen a kezébe egy könyvet, de ha egész héten iratkupacok között ült, egy kis kertészkedéssel, ásással, veteményezéssel frissítse fel magát. Így vagy úgy, de pihenjen.

 

Skorpió 10.24.-11.22.
Lehet, hogy a szerencse máris kegyeltjei ellen fordult volna? Úgy látszik, nincs áldás a könnyen szerzett pénzen, mert arra kell elköltenie, amire nem is számított, de leginkább nem is szeretett volna: orvosra, kocsi javításra, peres ügyekre. Újra elgondolkodik és kilátástalannak látja anyagi helyzetét. Néha tényleg minden összejön egy napra. A jó is meg a rossz is. Most az utóbbit kell elviselnie – méltó önfegyelemmel.

 

Nyilas 11.23.-12.21
Ma megint úgy érzi, hogy az Önhöz legközelebb állók gátolják a tevékenységét, igyekeznek Önnek keresztbe tenni. Butaság! Ne beszélje be magának, hogy senki sem érti meg, mert így csak elfásul és közönyös lesz, erre pedig az égvilágon semmi szüksége. Ha eddig elhanyagolta, most gondoljon az egészségére. Szívét, veséjét meg kellene vizsgáltatnia. A fogorvoshoz sem ártana időpontot kérnie.

 

Bak 12.22.-01.20.
Hangulata a nyári záporra emlékeztet. Igaz, ha jön, könnyen el is vonul, de jön. Minden beborulásnál már jó előre lássa a szivárványt is. Ha már ennyire szeszélyes a kedve, nehogy átbillenjen, és az üdítő esőből égszakadás legyen. A beborult égen vegye észre az átderengő napsugarakat, ahogy szomorúsága mögött is a vidám hangulatot, mely Önt körülveszi. Családja megnyugtató légkörét próbálja magára erőltetni.

 

Vízöntő 01.21-02.19.
A harmonikus élet vágya, úgy tűnik, csak örök álom marad, mivel soha nincs elég ereje, de leginkább elszántsága ahhoz, hogy változtasson. Pedig a szeretett személynek nagy szüksége lenne arra, hogy Ön többet legyen a közelében. Amúgy ráadásként változatlanul könnyelmű: két kézzel szórja a pénzt, és nem veszi észre, hogy közeleg a hó vége, de távol van még a következő hónap eleje, a fizetésnap.

 

Halak 02.20.-03.20.
A mai napon minden hivatali, szakmai feladatát igen kedvező körülmények között végezheti el. A háziasszonyok váratlan elismerésben részesülnek. Bonyolítsa le a már régóta esedékes telefonbeszélgetéseket, és rendezze el a függőben maradt levelezéseit is. Ez a kis „szeretetszolgálat” kamatostul megtérül majd Önnek. Ismét egy kitűnő napot tudhat maga mögött, este elégedett lehet a mai teljesítményével.

Címkék:hirdetés