Napi plusz 2 óra az üzletre

Akt.:
Napi plusz 2 óra az üzletre
3 egyszerű újítás, hogy több időd jusson az üzletre. Nézz körül, miben tud neked segíteni a technológia!

Lehet digitalizálni akkor, ha minden időt lefoglal az üzlet? Összeírtunk néhány bevált tippet, ami azonnal könnyít a mindennapokon: hatékonyabbá teszi a munkavégzést és az adminisztrációt, felszabadítja az eddig erre szánt időt, sőt, akár még költséget is megtakarít számodra.

Hányszor telefonálsz be az irodába, hogy ellenőrizd, szabad-e a jövő heti időpontod?

Ha több csapat használja ugyanazt a naptárt és meg kell osztanod az erőforrást, mert az ügyfélszerzés mellett a napi ügymenet ellenőrzése, a belső projektek felügyelete is a válladon ül, akkor komoly perceket – és tekintélyt – szerez neked, ha nem az irodába telefonálsz, hogy ellenőrizzék neked az időpontot, hanem a teljes cég tevékenységét átlátó naptárakban keresel egyetlen pillanat alatt. A T-Systems kisvállalkozók számára összeállított Digitalizáld a céged ajánlatokban kedvezményesen elérhető Office irodacsomagja nemcsak a céges levelezést (saját cégnévvel), a naptár- és feladatmegosztást is gyorsan, hatékonyan kezeli, ezzel számodra és a munkatársaid számára is egyszerűbbé, könnyebbé teszi az adminisztrációt.

Részmunka, távmunka, rugalmas munkaidő. Nálad sem lehetetlen.

Az eszközöket, a hálózatot, a legfontosabb iratokat csak az irodából vagy a telephelyről lehet elérni, asztali gépeken, ezért nem tudsz távmunkában vagy részmunkaidőben foglalkoztatni kollégákat? A nagyobb beruházás nélkül, egyik napról a másikra, kamatmentes hitellel elérhető laptop lehetővé teszi, hogy már holnap munkába álljon nálatok valaki, a felhőben, biztonságosan tárolt, közösen kezelhető dokumentumok pedig a távmunkát is lehetővé teszik. Hogyan? Egy pár perces videó is sokat elárul róla: Ezért hasznos a felhő:

Mégis miért hasznos a felhő?

Ha az ügyfél éppen bekérdez, az alkatrész ártáblázat, a legfrissebb csomagajánlataid vagy terméktulajdonságok kapcsán, a részletes infok rögtön a telefonodról vagy tabletedről elérhetőek, de ugyanígy meg tudsz felelni a könyvelő kérdéseire. Tartasz tőle, hogy ki férhet hozzá az adatokhoz? A felhőben tárolt információk többlépcsős azonosítással és többszintű biztonsággal kezelhetőek, azaz eltérő hozzáférési szinteket adhatsz meg a cégen belől. Sőt: a kedvező áru tárhelynek köszönhetően nem kell új és új eszközöket beszerezned az egyre növekvő számú és méretű dokumentum tárolására.

Ha olvasnál még kisvállalkozások számára összeállított tippjeinkből, keresd fel a T-Systems hellobiznisz.hu oldalát, ahol napi 2 percben időt és sokszor költséget megtakarító vagy éppen az üzletet felpörgető rövid videókat.

– PR cikk –
hirdetés