Sport

2015.09.15. 08:52

Katona-dolog: egy fiú, két gól

Csenger - A csengeriek elsöprő győzelemmel nyitottak, így ünnepelték a gyermekáldást.

Csenger - A csengeriek elsöprő győzelemmel nyitottak, így ünnepelték a gyermekáldást.

A csengeriek számára mindjárt ékszakai bevetéssel indult az idény. A futsal NB II. Keleti csoportban érdekelt szatmáriak a Gödöllőn székelő, egyetemistákra épülő újonc Főnix SE otthonában léptek pályára – hétfőn, bőven az esti híradó után. A csaknem 21 órakor kezdődő összecsapáson a szimpatikusan küzdő hazaiakat alaposan megszórták a minden tekintetben jobb és erősebb vendégek, A Szilágyi-legénység végül huszonkét góllal tette emlékezetessé Katona Pál számára a gyermekáldást: a támadó a napokban egészséges fiú, a kis Bence boldog édesapja lett. Az csak természetes, hogy ő sem maradhatott ki a táncból, kétszer is beköszönt az ellenfél kapujába.

Futsal: NB II., Keleti csoport

Főnix SE–Csenger SE 1–22 (0–10)

Gödöllő, 50 néző, v.: Kozma Z., Deme. Csenger: Szabó J. – Pankotai I., Bodó R., Balogh Á., Balogh P. Csere: Geletey Z., Szilágyi L., Rigó A., Osváth S., Csernyi R., Kovács Sz., Mándi L., Katona P. Edző Szilágyi Sándor.

Gól: Balogh P. 4, Osváth S. 4, Pankotai I. 3, Balogh Á. 2,, Katona P. 2, Geletey Z. 2, Szilágyi L., Kiss P. (öngól), Mándi L., Rigó A., Bodó R.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!