NB II. Keleti csoport: Szeged – Nyíregyháza Spartacus 1-1 (1-1)

Akt.:
NB II. Keleti csoport: Szeged - Nyíregyháza Spartacus
NB II. Keleti csoport: Szeged - Nyíregyháza Spartacus
Az NB II. Keleti csoport 23. fordulójában ismét idegenben játszott a Szpari. Az idegenben sikeresebben játszó Nyíregyháza Spartacus a kieső helyen álló Szeged csapatával bajnokizott. A szombaton 16:30-tól kezdődő mérkőzésről élőben tudósítottuk portálunkon.

Nem túlzás, szinte hemzsegnek a rendőrök az SZVSE környékén, és a Stadionban, pedig a Szpari Tisza-parti vendégjátéka különösebb pályán kívüli izgalmakat nem ígérne, ám a hírek szerint a szegedieket diósgyőri drukkerek fogják segíteni, akik a hírek szerint a tegnapi kaposvári meccs után nem is utaztak haza. Ugyancsak stadionbeli fülesek alapján, a nyíregyházaiakat pedig békéscsabaiak fogják segíteni. Ennek tükrében talán érthető a felfokozott készültség, ugyancsak meg nem erősített hírek szerint Nyíregyházáról is érkeztek rendőrök. A csapatok már az öltözőben, az eső esik, az viszont jó hír, hogy a nyíregyháziaknál Minczér és Szilágyi állapota is javult annyit, hogy a kezdőcsapatban kaptak helyet.

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Szeged

Belecan

Laczkó

Toca

Tóth

Radnai

Podonyi

Ulviczki

Kis

Gahwagi

Orosz

Folmer

Vezetőedző:

Tóth Bálint

1-1    

2012. 04. 14.  16:30

 

Nézőszám: 

Szeged, SZVSE Stadion

Vezeti: Veizer Roland (Buzás, Szvetnyik)

Tudósító: Mán László

Spartacus

Balogh J.

Ur

Nánási

Dajka

Mészáros

Minczér

Szilágyi

Csorba

Vinicius

Pákolicz

Germán

Vezetőedző:

Brekk János

Edzői nyilatkozatok:  

Tóth Bálint: Kitűnően küzdött a csapat, és egy hajszálon múlott, hogy a szerencse is mellénk álljon. ezt követően azért fogunk dolgozni, hogy ez majd így is legyen. Bízom benne, hogy ez az egy pont a bennmaradást jelentette.

Brekk János: Nagyon küzdő, harcosan játszó ellenfél otthonában szereztünk értékes 1 pontot, az eredmény a játék képe alapján reális, azt játszotta a csapat, amit kértem.

Szegeden szeretnének nyerni

Értékes csabai pontszerzés
hirdetés