Ne döntsenek a fejünk fölött

Deutsch Tamás lakossági fórumot tartott Mándokon
Deutsch Tamás lakossági fórumot tartott Mándokon - © Fotó: Janics Attila
Mándok – Dr. Deutsch Tamás lakossági fórumot tartott csütörtökön Mándokon.

A nemzeti konzultáció fontosságára és a Soros-terv veszélyeire hívta fel a mándoki hallgatóság figyelmét dr. Deutsch Tamás.

Vitatkozni természetes

A helyi művelődési ház főtermében megrendezett lakossági fórumon hazánk európai uniós parlamenti képviselője (Fidesz-KDNP) elmondta: vitatkozni természetes dolog, éppen ezért nem érti, a brüsszeli diplomaták és döntéshozók miért nem engedik, hogy hazánk a migránskérdésben kinyilvánítsa véleményét, illetve miért nem mondhatjuk el szabadon, következmények nélkül gondolatainkat olyan kérdésekről, mely hatással vannak a magyarok mindennapjaira. – Nem akarjuk, hogy a fejünk fölött szülessenek döntések, ahogy annak idején a kommunizmusban – utalt a rendszerváltozás előtti időkre dr. Deutsch Tamás, aki beszélt arról is: a térdét csapkodja a nevetéstől akkor, mikor valaki itthon vagy Brüsszelben azt mondja neki, hogy a Soros-terv (az illegális migránsok kötelező betelepítése és az őket megillető állami támogatás) tulajdonképpen nem is létezik.

forum

– Nem élünk könnyű időket, de ahogy a napokban egy református pap fogalmazott: a magyar egy forradalmi nemzet. Ezt többször is bizonyítottuk, például a tatárjárás idején vagy 1956-ban is. Azt szeretnénk, hogy gyermekeinknek, unokáinknak úgy adjuk tovább a szüleinktől megörökölt földet, ahogy mi is kaptuk – mondta a csütörtöki lakossági fórumon dr. Tilki Attila, a térség országgyűlési képviselője.

KM
hirdetés