Négy közúti baleset Hajdú-Biharban, öt súlyos sérült

Debrecen, 2012. június 24., vasárnap (MTI) – Négy, súlyos sérülésekkel járó közúti baleset történt vasárnap délután Hajdú-Bihar megyében: a belesetekben öten súlyosan megsérültek, közülük egy személy sérülése életveszélyes – közölte a térségi mentőszolgálat mentésvezetője az MTI-vel.

Ratku Attila tájékoztatása szerint a 42-es főúton Biharkeresztes térségében egy személygépkocsi lezuhant egy felüljáróról.

A balesetben egy személy súlyosan, életveszélyesen megsérült, őt mentőhelikopterrel szállították a debreceni Kenézy kórházba. Két súlyos sérültet a berettyóújfalui kórházba szállítottak – tette hozzá a mentésvezető.

Ratku Attila elmondta azt is, hogy a 471-es úton, Debrecen határában autóbusszal ütközött egy motoros, és súlyosan megsérült. Szintén súlyos sérüléseket szenvedett az a motoros, aki a debreceni Szotyori utcán személygépkocsival karambolozott.

Az M35-ös autópálya józsai lehajtójánál két személygépkocsi ütközött össze; a belesetnek egy könnyű sérültje volt – tette hozzá a debreceni mentésvezető.

 

 

 

– MTI –
hirdetés