Négy napig három korcsoport pattogtat Nyíregyházán

Még nem tétre megy a játék, de közel sem mindegy a mutatott teljesítmény
Még nem tétre megy a játék, de közel sem mindegy a mutatott teljesítmény - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – Három frontos, Agroker Kupa nemzetközi felkészülési női utánpótlás kosárlabda tornát rendeznek csütörtöktől vasárnapig, amelynek házigazdája a Nyíregyházi Kosársuli.

Az immár második alkalommal meghirdetett esemény felvezető sajtótájékoztatóján Pintér István, a névadó szponzor cég vezérigazgatója Farkasinszki Gyula, a Kosársuli elnökének társaságában ismertette a részleteket.

A kadett korosztályban a Young Angels Kosice (szlovák), Szolnoki Sportcentrum, Debreceni Kosárakadémia, BEAC Újbuda Kosárakadémia és a Pécsi VSK lesz a hazaiak ellenfele. A serdülők mezőnyében Young Angels Kosice, Oradea (román), illetve az BEAC Újbuda Kosárakadémia szerepel a vendéglátók társaságában, míg a tinik között az Eötvös Gyakorló, Dunakeszi Kiscicák, Ziccer Tigrisek, továbbá a Szolnoki Sportcentrummal szemben mutatja meg magát a Nyíregyházi Kosársuli.

A meccseket két helyszínen, a Nyíregyházi Kosársuli Edzésközpont (Ungvár sétány 19.), valamint a Nyíregyházi Főiskola Eötvös Gyakorló (Ungvár sétány 12.) termeiben játsszák. Az első találkozó csütörtökön 15.45-től, pénteken 11-től, szombaton és vasárnap egyaránt 9 órától kezdődik. KM
hirdetés