Sport

2013.02.05. 13:49

„Lehettek kiemelkedő sportemberek, de válhattok átlagos Facebook-cicákká is”

Az ősi ellenfél, a Ferencváros csapatát látja vendégül a DVSC-Fórum szerdán 18 órától a Hódos Imre sportcsarnokban. A szurkolók bíznak abban, hogy a lokisták a jövőben a klub hírnevéhez méltón küzdenek.

Az ősi ellenfél, a Ferencváros csapatát látja vendégül a DVSC-Fórum szerdán 18 órától a Hódos Imre sportcsarnokban. A szurkolók bíznak abban, hogy a lokisták a jövőben a klub hírnevéhez méltón küzdenek.Bár a Loki-drukkerek számára a megjelenés kötelező, de akik nem tudnak kilátogatni a helyszínre, azok a Hajdú Online-on (www.haon.hu) élőben követhetik figyelemmel a bajnoki derbit.

A meccs egyértelmű favoritja az FTC, hiszen a pontvadászatban 29 pontot gyűjtve a 2. helyen tanyáznak a Győr mögött, ráadásul az elmúlt hét végén a Bajnokok Ligájában óriási bravúrt elérve idegenben győzték le a román Valcea gárdáját. A DVSC a bajnokságban lejátszott 16 meccséből 8 pontot szerzett, ami a 10. helyhez elegendő.

„Küzdjetek értünk”

Szakítottunk az eddigi hagyományokkal, s beharangozó gyanánt nem a Loki egyik játékosát, vagy edzőjét kérdeztük, hanem a szurkolóktól érdeklődtünk, mit várnak a kedvencektől. A Szívtiprók Ultras Debrecen vezetése a Naplón keresztül üzent a csapatnak. – Amikor tavaly hétről hétre szorítottunk értetek, egy fiatal csapat lendületével - olykor erőn felüli teljesítményt mutatva - harcoltatok. Egy nehézségekkel teli, de szép jövőben bíztunk. Mára ez a kép megváltozott. Nem tudjuk, csak találgathatjuk mi történt veletek. Gyakran úgy érezzük, a csapat egyes tagjainak nem a kézilabda, a DVSC, az edzés és a pályán elért siker a legfontosabb, hanem más dolgok kerültek előtérbe.

Nem kifogásokra vagyunk kíváncsiak; ne másokban keresse a hibát, akinek magában kellene! Lehettek kiemelkedő sportemberek, de válhattok átlagos Facebook-cicákká is. Az elsőből kevés van, a másikkal tele az internet. Régen megfogalmazódott egy gondolat: „Titeket, s minket egyazon cél vezet, küzdjetek értünk, mi küzdünk értetek!” A fenti gondolat szellemében éljetek sportemberként és „haljatok meg” a pályán a DVSC-ért! Bízunk benne, hogy a jövőben a klub hírnevéhez és múltjához méltón fogtok küzdeni – fogalmaztak a drukkerek.

HBN-BN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!