Négy Tigris is a bő keretben

Mindenki azért küzd, hogy bekerüljön a szűk keretbe
Mindenki azért küzd, hogy bekerüljön a szűk keretbe - © Fotó: MAFSZ
Nyíregyháza – A végső keretszűkítés augusztus 23. és 26. között lesz a székesfehérvári edzőtáborban.

Menczel Dániel, Max Nedzelsky, Sviatkó Gábor és Verdes Dávid is küzdhet azért, hogy címeres mezben léphessen pályára a Three Nations Cupon. Mind a négy Tigers játékos nagy próba előtt áll, mivel Grátz Vilmos szövetségi kapitánynak 45-re kell szűkítenie a jelenlegi, 75 tagú játékosállományt.

Menczel Dániel az idei szezonban egyértelműen a támadófal egyik kimagasló tagja és egyben vezéregyénisége volt, de ugyanez igaz Max Nedzelskyre is a védőfal esetében. Mindketten jól teljesítettek posztjukon. Sviatkó Gábor sem ismeretlen a válogatott számára, emellett a szezonban az egyik legjobb puntoló volt az első osztályban.

Új arc az ifjú tight end

Verdes Dávid számít újnak a keretben. Az ifjú tight end élete első Hungarian Football League szezonjában remekül teljesített. Biztos kezei vannak és testfelépítése is poszthoz illő. Sok védelemnek okozott már gondot, hiszen elkapás után is rendkívül nehéz volt levinni fizikuma miatt.

A végső keretszűkítés augusztus 23. és 26. között lesz a székesfehérvári edzőtáborban. Amennyiben mind a négy Tigers játékos bekerül, akkor akár két összecsapáson is bizonyíthatnak a nemzeti csapatban. A válogatott ugyanis részt vesz az a Three Nations Cupon, ennek keretében a magyar válogatott előbb (szeptember 23-án) Szlovákiával játszik Pozsonyban, majd október 14-én Csehországot fogadja Budapesten.

KM
hirdetés