Negyedévszázados szakmai múlt

Akt.:
Negyedévszázados szakmai múlt
A TVISZ-TEL Plusz Kft. az egyik legrégebben alakult nyíregyházi magántulajdonú ingatlanfejlesztő társaság.

Fő tevékenységi körünk a társasházak építése, tervezés és generál-kivitelezés, valamint ingatlan bérbe adás – sorolja Kulcsárné Juhász Ágnes tervező, a TVISZ-TEL Plusz Kft tulajdonosa. A társasház-építést teljes körűen – az ingatlanok megvásárlásától a tervezésen és kivitelezésen keresztül az értékesítésig – társaságunk végzi. Statikus, épületgépész, elektromos, közműtervező és belsőépítész tervező partnereket vonunk be az aktuális munkákba. Ezen kívül vállalunk külsőn megrendelések alapján építőipari generál-kivitelezést és építészeti tervezést is. – Saját szakembereinkkel az építőmesteri munkákat végezzük, a szak és szerelő- ipari munkákhoz kialakult, megbízható alvállalkozói körrel rendelkezünk.

Magyar magántulajdonú ingatlanfejlesztőként számos társasházi projekt sikeres megvalósítása fűződik a TVISZ-TEL Plusz Kft. nevéhez, ahogy a most épülő HOLLÓ-HÁZ is. Nyíregyháza belvárosában, a Holló utca 45.-49. sz. alatt, zártsorú beépítéssel, földszint + 3 emelet + tetőtér beépítéssel épül a modern társasház. A Holló-házat három lépcsőház szolgálja ki, melyből kettőben 1-1 db 8 személyes liftet építenek be.

Az épületben minden lakáshoz tartozik erkély. A földszintre 28 db garázst és 2 db irodát terveztek, az udvaron 10 db parkoló állást alakítanak ki. – Ebben a társasházban nagyobb alapterületű 78-94 m2-es lakásokat is kínálunk vevőink részére, nappali + 3 hálószobás kialakítással, ahol a nagycsaládosok is kényelmesen élhetnek.

Vevőink részére egyénre szabott fizetési struktúrát is kínálunk. A lakásokat már 10% foglalóval leköthetik, míg a vételárból fennmaradó részt a felvenni kívánt hitel függvényében a készültség arányában kell fizetni. A társasház átadását 2018. szeptember végére tervezzük.

Természetesen a CSOK, a családok otthonteremtési kedvezménye, mint vissza nem térítendő állami támogatás lakásainkra igénybe vehető. A még eladó lakásokat megtekinthetik a www.hollohaz.hu weboldalon. – Cégünk a saját beruházásban épített társasházi lakások mellett generál kivitelezéssel is foglalkozik.

Az elmúlt 25 évben számos épület kivitelezését végeztük, melyek közül a főbb épületek a www.tvisztel.hu honlapunkon megtekinthetőek, ahogy a még leköthető lakások is.

TVISZ-TEL Plusz Kft.
Kapcsolat:
4400 Nyíregyháza, Dózsa György u. 33.
Tel: +36 42 794 050, mobil: +36 30 9452 262
E-mail: tvisztel@gmail.com,
Web: www.tvisztel.hu

 

– PR cikk –
hirdetés