Négyen megsérültek a tivadari balesetben – Megyei katasztrófavédelmi hírek

Illusztráció
Illusztráció
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2018. november 15-én történt katasztrófavédelmi eseményeiből.

Teljes terjedelmében égett egy melléképület csütörtökön Nyírgyulajban az Ófehértói úton. A nyírbátori és a baktalórántházi hivatásos tűzoltók egy gyorssugárral avatkoztak be és oltották el a tüzet. A hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt egy szabadnapos tűzoltó végezte el az épület áramtalanítását. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Mándokon a Vasút utcában körülbelül két négyzetméteren papír és műanyag csomagolóanyag kapott lángra csütörtökön. A záhonyi hivatásos tűzoltók egy gyorssugár és kéziszerszámok segítségével oltották el a tüzet. Vasmegyeren nyolcszáz négyzetméteren égett a száraz avar. Az ibrányi önkormányzati tűzoltók kéziszerszámok és puttonyfecskendő segítségével avatkoztak be.

Kisvárdán sorház lakásának kamrájában keletkezett tűz csütörtök délután. A kisvárdai hivatásos tűzoltók egy gyorssugár segítségével oltották el a tüzet, majd a lakás átszellőztetését végezték el. Az épületből egy gázpalackot is kihoztak a beavatkozók, amelyet hőhatás nem ért. Az eset során személyi sérülés nem történt.

Az útról lesodródott és árokba borult egy személygépkocsi csütörtökön Tivadaron a Petőfi utcában. A járműben négyen utaztak, őket a mentők kórházba szállították. A balesethez a fehérgyarmati hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a jármű áramtalanítását végezték el, majd a helyszín biztosításában működtek közre.

Veszélyesen megdőlt fa eltávolításánál kérték a nyíregyházi hivatásos tűzoltók segítségét csütörtök kora délután. A beavatkozó tűzoltók kihúzós létra és motoros láncfűrész segítségével távolították el a fát. Személyi sérülés nem történt.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –
hirdetés