Négylábúakkal ünnepelt Flóra

Rendhagyó szülinapi buli
Rendhagyó szülinapi buli - © Fotó: Alapítvány
Nyíregyháza – Egy kislány jó példát mutatott az utóbbi hónapokban tömegesen sorsukra hagyott állatok felnőtt gazdáinak.

Felnőtteket is megszégyenítő önzetlenségből mutatott példát egy szülinapos kislány az Állatbarát Alapítvány menhelyén. A kilencedik születésnapját ünneplő Flóra egyetlen kívánsága az volt, hogy barátai és családja kíséretében az állatotthon lakóival ünnepelhessen.

Az ifjú állatbarát persze nem először járt a menhelyen, többször szerzett már örömet a kutyusoknak egy-egy kiadós sétával. Kedvence, Valto egykor szintén az állatotthon lakója volt.

Nem magára gondolt

A szülinapos kislány most sem magára, hanem a menhely rácsai között élő állatokra gondolt. Kizárólag számukra kért ajándékokat, így a nap végére jókora mennyiségű finomság gyűlt össze. De ez még nem minden: Flóra húszfős vendégserege hosszú és vidám sétára vitte a szerencsés négylábúakat – a szülinap alkalmából huszonnégy kutyus rohangálhatott a késő őszi napsütésben. Emellett nem maradtak el a szokásos bulikellékek sem, volt lufi, torta, játékok és vidámság.

KM

Örökbefogadó-nap

Az Állatbarát Alapítványnál több mint kétszáz kutyus és hetven cica álmodozik boldog és szabad életről egy gazdával. Az otthon vezetői, dolgozói október 29-én, szombaton 10 órától várják a lehetséges örökbefogadókat, ideiglenes befogadókat és azokat, akik egy kiadós sétával szeretnék szebbé tenni az elárvult ebek napját.

Címkék: , ,hirdetés