Négyszázezer forintos nyeremény… – Így dőlt be Luxus Vivi a telefonos átverésnek

Négyszázezer forintos nyeremény… – Így dőlt be Luxus Vivi a telefonos átverésnek
© Forrás: Instagram
Budapest, Nyíregyháza – Vasvári Vivient telefonos csalók húzták be a csőbe. Az ember azt hinné, hogy egy milliomos luxusfeleség csak jót nevet azon, ha azt állítják, nyert négyszázezer forintot – vélhetően Vivi egyik-másik ruhaneműje többe kerül ennél -, de Vivi ráharapott a “nyereményre” – a csalók pedig rászálltak.

– Már többször hívtak engem és Fecsót is, de az egész úgy kezdődött, hogy jött egy, természetesen rejtett számról érkező hívás. Egy férfi nagyon meggyőzően felvázolta, hogy nyertem négyszázezer forintot az egyik pláza játékában. Olyan ügyesen csavarta a szavakat, hogy elsőre be is dőltem. Mivel volt bennem bizonytalanság, megadtam egy nem használt bankkártyám adatait. Ahogy megkapták a szükséges számokat, bontották a vonalat. Akkor kapcsoltam, hogy ez biztos csalás, ezért rögtön jeleztem a banknak, hogy zárolják a számlát. Nagyon kitartóak voltak, ugyanis kis idő múlva, nyilván, amikor nem tudtak pénzt levenni, visszahívtak, hogy valami nincs rendben, kellene nekik egy másik kártya… Na, akkor én vágtam le a telefont – mesélte Vivi a Blikknek.

A szélhámosok ezután valósággal rászálltak szegény Vivire és a férjére: azóta is hívogatják őket.

– Szám nélkül ez szinte lehetetlen, de elhatároztam, feljelentést teszek, mert ez tarthatatlan – mondta Vivien. – Hiába küldjük el őket melegebb éghajlatra, nem szállnak le rólunk!

Forrás: blikk.hu


Budapest, Nyíregyháza - Korábban felröppent a hír, hogy Vasvári Vivi plasztikai műtétre készül, de nem lehetett tudni, miféle szépészeti beavatkozás miatt fekszik a kés alá. A rajongók egy darabig csak találgatták, mi baja lehet Vivinek a saját testével, de most már kiderült: a melleivel nem volt te...

Nyíregyháza Vasvári Vivien ezúttal egy kényes témában, a családon belüli erőszakkal kapcsolatban nyilvánult meg az Instán. Mint írja, neki is kijutott már belőle... Vivi a következőket írta Instán a feltöltött képéhez: "Bántalmazás?! Folyamatosan ilyen hírekbe botlom bele… Olvasom, hogy nem te...
hirdetés