Negyvenezer hazacsábító indok

A 2018. január 31. Negyvenezer hazacsábító indok A fórum egyik pillanata Fotó: MAgánarchívum A fórum egyik pillanata FOTÓ: MAGÁNARCHÍVUM Erdélyi és székelyföldi vállalkozások beindításához nyerhetnek forrást itt élő román állampolgárok. NYÍREGYHÁZA. Negyvenezer euróig terjedő támogatásban részesülhet harminckét üzleti terv a „40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz!” projekten belül, mely Magyarországon élő román állampolgárokat céloz meg. Erről Králik Attila, a Háromszék vármegyei Illyefalva központjából a székelyföldi mezőgazdák, kis- és középvállalkozások támogatásában már 25 éves múlttal rendelkező LAM Alapítvány igazgatója beszélt a napokban Nyíregyházán. A civileket célozták meg A Keleti Kapu Ökotermesztők Egyesülete által a Primom Inkubátorház Flamand Centrumában az egykori biotermesztő tanár, Veisz János emléke előtt tisztelgő Földész Fórumon Králik Attila elmondta: erre a civil szervezeteket megcélzó uniós pályázatra a LAM Alapítvány a nagyváradi Romániai Vállalkozásokért Egyesülettel (ROVE) közösen pályázott. Mivel sikeresen tették, szeptemberben útjának indult s három évig tart a „40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz!” elnevezésű projekt, melynek összköltségvetése több mint kétmillió euró. – Célcsoportunk azok a Magyarországon élő román állampolgárok, akik Romániában, konkrétabban a közép- és az észak-nyugat romániai fejlesztési régiókban (16–16 új vállalkozás) szeretnének vállalkozni. A 2020. augusztusáig tartó projektben 260 fővel kezdjük a munkát, s az üzleti tervek megversenyeztetése után választjuk ki azt a 32 személyt, aki a nyertes üzleti tervének megvalósításához szakmai és – maximum 40 ezer euró összegű, vissza nem térítendő – pénzügyi támogatást is kap. KM-GB PreviousNext Cikk 36 / 86 Átalakuló digitális ügyintézés Minden, ami búza és kukorica A fórum egyik pillanata
A 2018. január 31. Negyvenezer hazacsábító indok A fórum egyik pillanata Fotó: MAgánarchívum A fórum egyik pillanata FOTÓ: MAGÁNARCHÍVUM Erdélyi és székelyföldi vállalkozások beindításához nyerhetnek forrást itt élő román állampolgárok. NYÍREGYHÁZA. Negyvenezer euróig terjedő támogatásban részesülhet harminckét üzleti terv a „40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz!” projekten belül, mely Magyarországon élő román állampolgárokat céloz meg. Erről Králik Attila, a Háromszék vármegyei Illyefalva központjából a székelyföldi mezőgazdák, kis- és középvállalkozások támogatásában már 25 éves múlttal rendelkező LAM Alapítvány igazgatója beszélt a napokban Nyíregyházán. A civileket célozták meg A Keleti Kapu Ökotermesztők Egyesülete által a Primom Inkubátorház Flamand Centrumában az egykori biotermesztő tanár, Veisz János emléke előtt tisztelgő Földész Fórumon Králik Attila elmondta: erre a civil szervezeteket megcélzó uniós pályázatra a LAM Alapítvány a nagyváradi Romániai Vállalkozásokért Egyesülettel (ROVE) közösen pályázott. Mivel sikeresen tették, szeptemberben útjának indult s három évig tart a „40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz!” elnevezésű projekt, melynek összköltségvetése több mint kétmillió euró. – Célcsoportunk azok a Magyarországon élő román állampolgárok, akik Romániában, konkrétabban a közép- és az észak-nyugat romániai fejlesztési régiókban (16–16 új vállalkozás) szeretnének vállalkozni. A 2020. augusztusáig tartó projektben 260 fővel kezdjük a munkát, s az üzleti tervek megversenyeztetése után választjuk ki azt a 32 személyt, aki a nyertes üzleti tervének megvalósításához szakmai és – maximum 40 ezer euró összegű, vissza nem térítendő – pénzügyi támogatást is kap. KM-GB PreviousNext Cikk 36 / 86 Átalakuló digitális ügyintézés Minden, ami búza és kukorica A fórum egyik pillanata - © Fotó: Magánarchívum
Nyíregyháza – Erdélyi és székelyföldi vállalkozások beindításához nyerhetnek forrást itt élő román állampolgárok.

Negyvenezer euróig terjedő támogatásban részesülhet harminckét üzleti terv a „40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz!” projekten belül, mely Magyarországon élő román állampolgárokat céloz meg. Erről Králik Attila, a Háromszék vármegyei Illyefalva központjából a székelyföldi mezőgazdák, kis- és középvállalkozások támogatásában már 25 éves múlttal rendelkező LAM Alapítvány igazgatója beszélt a napokban Nyíregyházán.

A civileket célozták meg

A Keleti Kapu Ökotermesztők Egyesülete által a Primom Inkubátorház Flamand Centrumában az egykori biotermesztő tanár, Veisz János emléke előtt tisztelgő Földész Fórumon Králik Attila elmondta: erre a civil szervezeteket megcélzó uniós pályázatra a LAM Alapítvány a nagyváradi Romániai Vállalkozásokért Egyesülettel (ROVE) közösen pályázott.

Mivel sikeresen tették, szeptemberben útjának indult s három évig tart a „40.000 ok, hogy Romániában vállalkozz!” elnevezésű projekt, melynek összköltségvetése több mint kétmillió euró.

– Célcsoportunk azok a Magyarországon élő román állampolgárok, akik Romániában, konkrétabban a közép- és az észak-nyugat romániai fejlesztési régiókban (16–16 új vállalkozás) szeretnének vállalkozni. A 2020. augusztusáig tartó projektben 260 fővel kezdjük a munkát, s az üzleti tervek megversenyeztetése után választjuk ki azt a 32 személyt, aki a nyertes üzleti tervének megvalósításához szakmai és – maximum 40 ezer euró összegű, vissza nem térítendő – pénzügyi támogatást is kap.

KM-GB
hirdetés