“Nehéz túltenni magunkat a Halász elleni mérkőzésen…”

A sárga mezes ibrányiak rangadó előtt állnak
A sárga mezes ibrányiak rangadó előtt állnak - © Fotó: Pusztai Sándor
Szabolcs-Szatmár-Bereg – A két veretlen és a két nyeretlen is egymással játszik.


A megyei I. osztály 10. fordulójának abszolút rangadója a listavezető Ibrány és a harmadik helyen álló Nyírgyulaj, azaz a mezőny két veretlen csapatának összecsapása. A vendégeknek ráadásul ez lehet sorozatban a negyvenedik bajnoki meccsük, amelyen nem kapnak ki.

Hasonlóan nagy mérkőzés lehet a Nagyhalász és a Nagyecsed összecsapása, amelyen a második a negyedikkel találkozik.

A tabella végén is kiélezett meccsre van kilátás, hiszen az ezer sebből vérző és utolsó előtti Gyulaháza a sereghajtó Tiszavasvárihoz látogat – mindkét együttes az első győzelmére hajt.

A Tiszakanyárt és a Baktalórántházát csupán egy pont választja el egymástól. A Kisvárda és a Fehérgyarmat egyaránt három döntetlen után diadalmaskodna, nyert meccset követően készül a soros bajnoki­ra a Mándok és a Mátészalka.

A Csenger két mérkőzésen kapott kilenc góllal a háta mögött, a Vásárosnamény hiányos kerettel várja a hétvégét. A Tarpa és a Balkány játékosainak is tenniük kell azért, hogy örömet szerezzenek edzőiknek, szurkolóiknak.

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 10. forduló (15., ifi: 13), Szakvezetői várakozás

Nyírgyulaj (3.)–Ibrány (1.)

Lukács Tibor, a Nyírgyulaj edzője: – Fegyelmezett, célirányos játékkal lehet esélyünk akár a győzelemre is az immár 39 bajnoki mérkőzés óta veretlen Ibrány ellen.

Madalina György, az Ibrány edzője: – Tudjuk, hogy vékony jégen táncolunk ami előbb–utóbb beszakadhat. Ez ellen sajnos sok mindent nem tudok tenni, de úgy gondolom, amíg Ibrányban van tizenegy egészséges játékos, addig azok mindent meg fognak tenni annak érdekében, hogy továbbra is sikeresek legyünk.

Csenger (13.)–Vásárosnamény (9.)

Csík Tibor, a Csenger edzője: – Két vereség után eljött az idő, hogy pontot, pontokat gyűjtsünk. Reális esélyünk lehet a győzelemre.

Dudás Zoltán, a Vásárosnamény edzője: – A Csenger hazai pályán mindenkire veszélyes. Remélem, a fiúk bebizonyítják, hogy sokkal többre képesek annál, amit legutóbb nyújtottak, még akkor is, ha legalább öt hiányzónk lesz.

Mándok (11.)–Mátészalka (14.)

Kiss Gábor, a Mándok edzője: – Ugyan a múlt héten – egy jogtalan kiállítás miatt – megfogyatkozott létszámban is győztesen tudtak levonulni a fiúk a naményi pályáról, viszont a megszerzett három pontnak akkor lesz igazi értéke, ha Mátészalka ellen is begyűjtjük mind a hármat. Azonban tudjuk nagyon jól, hogy a tegnap sikerére ma már nem lehet felülni.

Marius Botan, a Mátészalka edzője: – Nagyon örülünk a Tiszavasvári elleni győzelemnek, de ennek akkor lesz igazán értéke, ha Mándokról legalább egy ponttal térünk haza.

Tiszavasvári (16.)–Gyulaháza (15.)

Nagy István, a Tiszavasvári edzője: – Bízom a csapatban, büszke vagyok a játékosokra, hogy ennyi megpróbáltatás ellenére összetartunk. Üzenem mindenkinek: nem törnek meg minket, mert mi hazaiak, fiatalok, elszántak és lelkesek vagyunk! A hét végén csak a győzelem elfogadható!

Bardi Gábor, a Gyulaháza edzője: – Bár nagyon kevesen vagyunk, rengeteg a gondunk, de úgy vagyunk vele, most, vagy soha.

Tarpa (5.)–Balkány (12.)

Márton István, a Tarpa edzője: – Remélem a fiúknak is elege van a szünetben általam tartott emelt hangú monológokból, nekem sem egy nagy élmény! Bízom benne, hogy ezért is már a meccs elejétől agresszíven és koncentráltan fogunk játszani, mert mindig nem fog sikerülni hátrányból fordítani! Ha így lesz. győztesen hagyhatjuk el a pályát, az első vasárnapi hazai bajnokinkon!

Obsitos Norbert, a Balkány elnöke: – Nehéz túltenni magunkat a Halász elleni mérkőzésen, visszanézve az összefoglalót, mindenki, aki rákattintott a linkre, láthatta, hogy milyen döntő hibákat vétettek a játékvezetők a mi kárunkra, amivel eldöntötték a mérkőzést. Remélem, ők is megnézték, és önkritikát gyakoroltak. Ifistákkal kiegészülve megpróbálunk sikeresek lenni Tarpán, hogy örömet szerezzünk eltiltott edzőnknek.

Nagyhalász (2.)–Nagyecsed (4.)

Ludánszki István, a Nagyhalász játékosedzője: – Jó sorozatunkat tovább szeretnénk folytatni, ami nem lesz egyszerű, hiszen a mérkőzés háromesélyes.

Ádámszki Róbert, a Nagyecsed játékosedzője: – Gratulálok Ludánszki mesternek az ikrekhez! Egy jó formában lévő Halászhoz megyünk, ahol nem egyszerű pontot szerezni, ahhoz, hogy az élbolyban maradjunk kénytelenek leszünk pontocskákkal hazatérni.

Kisvárda Master Good SE II. (7.)–Fehérgyarmat (10.)

Erős Gábor, a Kisvárda edzője: – Fontos pontot szereztünk Nagyecseden, aminek igazán akkor lesz értéke, ha ezúttal hazai pályán nyerni tudnánk.

Siti Ferenc, a Fehérgyarmat edzője: – Két hasonló csapat találkozója lesz. Évek óta talán az első olyan mérkőzést fogjuk játszani, ahol az ellenfél átlagéletkora alacsonyabb. Ismerem ennek az állapotnak az előnyét és hátrányát, megpróbáljuk kihasználni.

Tiszakanyár (8.)–Baktalórántháza (6.)

Csáki Róbert, a Tiszakanyár edzője: – Sérülés, eltiltás és munkahelyi elfoglaltság miatt rövid lesz a kispadunk, de a pályára lépő játékosok mindent meg fognak tenni, hogy minél tovább kitoljuk a pozitív szériát, amiben vagyunk. Bár a Bakta az elmúlt négy meccsén csak egy pontot szerzett, de az eddig megszerzett pontjait idegenben gyűjtötte, így hazai környezetben egy nehéz összecsapás vár ránk.

Gebri Pál, a Baktalórántháza edzője: – Ha úgy állunk a mérkőzéshez, mint a múlt héten, akkor sikeresen szerepelhetünk a masszív hazai csapat ellen.

MK
hirdetés