Nem adják fel, kiharcolnák a harmadik meccset

Akt.:
Takács Anna az írásbeli érettségi vizsgák előtt még játszik egyet
Takács Anna az írásbeli érettségi vizsgák előtt még játszik egyet - © Fotó: Pusztai Sándor​
Nyíregyháza – A Nyíregyházi Kosársuli szombaton az amatőr női NB I-es bajnokság elődöntőjének második meccsén a TFSE-t fogadja.

Tavaly ilyenkor nagy dologra készült, és véghez is vitte a bravúrt a Nyíregyházi Kosársuli amatőr női NB I-es csapata, hogy a elődöntő második mérkőzésén legyőzte a TFSE-t, és 2–0-s összesítéssel bejutott a fináléba.

A győzelem az elődöntő párharcának második, szombati (kezdés 18 órakor) mérkőzésén is összejöhet, de az még nem érne döntőt, tekintve, hogy az első meccset a fővárosiak nyerték 74–61-re. A kosársulisokban azonban buzog a vágy, hogy kiharcolják a mindent eldöntő harmadik mérkőzést.

– Nem adjuk fel, győzni szeretnénk, de ahhoz a játék szinte minden elemében, legfőképpen keménységben javulnunk kell – mondta Farkasinszki Gyuláné, a kosársulisok edzője. – Tudomásul kell venni, az ellenfél harcmodora megköveteli ezt a stílust, ha nem vesszük fel az elénk dobott kesztyűt, akkor nem lesz keresnivalónk a második mérkőzésen sem. Kielemeztük a budapesti mérkőzés felvételét, igyekszünk okulni az elkövetett hibákból, és néhány újítással is szeretnénk meglepni az ellenfelet.

A nyíregyháziak közül az első mérkőzésről is hiányzó Popenko Karolina minden bizonnyal a szombati mérkőzést is kihagyja.
hirdetés