Nem adott elsőbbséget, elgázolt egy motorost Nyírturánál – Balesetek az elmúlt 24 órában

Nem adott elsőbbséget, elgázolt egy motorost Nyírturánál – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Nyíregyháza Kemecsei úton közlekedett a várost elhagyva 2017. augusztus 5-én 1 óra 40 perc körül személygépkocsival egy 21 éves kemecsei férfi. Haladása során járművével az úttesten keresztbe fordult, majd a menetiránya szerinti jobb oldali útpadkára lesodródott, ahol nekiütközött egy villanyoszlopnak. A baleset során a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. A rendőrök az intézkedés során a 21 éves férfival szemben alkoholszondát alkalmaztak, mely pozitív eredményt jelzett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Nyírtura irányából közlekedett a 403-as gyorsforgalmi elkerülő útszakasz irányába 2017. augusztus 5-én 4 óra körül személygépkocsival egy 25 éves nyírturai nő. Haladása során a 14-es kilométerszelvénynél az útkereszteződéshez érve figyelmen kívül hagyta az „Állj! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát, és lekanyarodott balra, melynek során összeütközött egy Nyírbogdány felől közlekedő motorkerékpárossal. A baleset során a motorkerékpáros, egy 57 éves nyírbogdányi férfi könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A 3828-as számú úton közlekedett Nyírtass felől Pátroha irányába 2017. augusztus 5-én 6 óra 35 perckor személygépkocsival egy 20 éves gégényi férfi. Közlekedése során járművével eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt a jobb oldali útpadkára, ahol egy fának ütközött, majd felborult. A baleset következtében a sofőr könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Kisvárdai Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –


Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza, Nagyhalász - Szombat hajnalban egy kiskocsi ütközött villanyoszlopnak Nyíregyháza és Nagyhalász között. Elsődleges információink szerint a balesetben a jármű vezetője megsérült – tudatta a katasztrófavédelem. [caption id="attachment_3573923" align="aligncenter" width="650"] Fotó: ...
hirdetés