Nem adta meg az elsőbbséget egy nyírjákói nő – Balesetek az elmúlt 24 órában

Nem adta meg az elsőbbséget egy nyírjákói nő – Balesetek az elmúlt 24 órában
© Fotó: police.hu
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök.

Baktalórántháza Petőfi úton közlekedett kerékpárral 2017. augusztus 23-án 8 óra 15 perc körül egy 62 éves nyírjákói nő. A Vasút utca kereszteződéséhez érve az „ÁLLJ! Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és behajtott az útkereszteződésbe úgy, hogy nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy neki jobbról érkező személygépkocsinak, mellyel összeütköztek. A baleset során a kerékpáros könnyű sérüléseket szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nyíregyháza Rezeda utcán hajtott egy ingatlanról hátramenetben kifelé személygépkocsival 2017. augusztus 23-án 18 óra 15 perc körül egy 41 éves helyi férfi. A járművezető haladása során magával rántott egy 39 éves nyíregyházi nőt, aki a mozgó jármű hátsó ajtaját időközben kinyitotta. A baleset során a 39 éves nő könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Nyíregyháza Domb utcán közlekedett a Százados utca irányába 2017. augusztus 23-án 19 órakor kerékpárral egy 41 éves helyi nő. Balra kanyarodása során nekiütközött egy vele szemben szabályosan közlekedő személygépkocsinak, melynek következtében könnyű sérülést szenvedett. A baleset körülményeit a Nyíregyházi Rendőrkapitányság vizsgálja.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés