Nem akarja csak a kézire feltenni az életét

Patrik szeretne a megyeszékhelyen, a Nyíregyházi Egyetemen továbbtanulni
Patrik szeretne a megyeszékhelyen, a Nyíregyházi Egyetemen továbbtanulni - © Fotó: Facebook
Nyíregyháza – A nyíregyházi Arany János Gimnáziumban érettségizett az idén Csikós Patrik. Mint azt lapunknak elárulta: egy erős négyes átlagot sikerült kihoznia a „dologból”, amivel száz százalékban elégedett.

Elégedett a jegyekkel

– Volt olyan tárgy, amiből közepest, volt olyan, amiből jelest kaptam, így azt gondolom, semmi okom a szégyenkezésre. Hogy hová, milyen szakokra adtam be még februárban a jelentkezésemet? Szeretnék a megyeszékhelyen, a Nyíregyházi Egyetemen továbbtanulni, ahová nappali tagozatra jelentkeztem sport- és rekreáció-szervezés, illetve testnevelő-környezettan tanári szakokra, a biztonság kedvéért előbbi esetében a levelező tagozatra is beadtam a papírjaimat – árulta el lapunknak Patrik, aki a Nyíregyházi Sportcentrum ifjúsági kézilabdázóinak oszlopos tagja, nemrégiben bajnoki ezüstérmet ünnepelhetett.

– Szeretem a kézit, de nem akarok egy lapra, azaz a sportra feltenni mindent, fontosnak érzem, hogy egy diploma is a kezemben legyen, ki tudja, mit hoz majd a jövő – fogalmazott bölcsen a nyíregyházi Csikós Patrik.

Tg
hirdetés