Nem állítanák, hogy ők az esélyesek

Papp Klaudia (a labdával) játékára azért jó esély van
Papp Klaudia (a labdával) játékára azért jó esély van - © Fotó: Pusztai Sándor
Nyíregyháza – A sok problémával küszködő Nyíregyházi Kosársuli szomszédvári mérkőzésen lép pályára, hazai környezetben.

Tavaly ugyan idegenben fájó vereséget szenvedett a Debreceni EAC-tól a Nyíregyházi Kosársuli amatőr női NB I-es csapata, de hazai pályán azért rendre esélyesebbként lép pályára az NYKS a szomszédvári csapat otthonában. Kivéve most, amikor…

– …gyakorlatilag mindenki sérült és beteg – fejezte be a mondatot Farkasinszki Gyuláné, a kosársulisok edzője. – Nagyon sok gonddal küszködtünk, sok volt a hiányzónk az edzéseken és a juniormeccsen összeszedett sérülések sem javítottak a helyzeten. Pedig a múlt héten szabadnaposak voltunk a bajnokságban, elvileg lett volna lehetőségünk feltöltődni, de ezek a problémák keresztülhúzták a számításainkat. Csak a meccs előtt derül ki, hogy kik vállalják majd a játékot, és ebben a helyzetben azt sem mondanám, hogy mi vagyunk az esélyesek. Viszont lehet belőle egy parázs kis ütközet.

A tabella mindenesetre még némi nyíregyházi előnyt mutat, hiszen az NYKS az eddigi négy meccséből hármat, a DEAC ugyanannyiból kettőt nyert meg. A szomszédvári mérkőzés szombaton 17 órától kezdődik a Szent Imre-gimnázium tornacsarnokában.
hirdetés