Nem csökkent az előny

Nem csökkent az előny
Labdarúgás – A Paks otthonában lépett pályára a DVSC együttese az OTP Bank Liga 24. fordulójában, a hajdúságiaknak igen fontos lett volna begyűjteniük a három pontot, mert a Győri ETO ott liheg az éllovas gárda nyakán, két egységgel lemaradva.

Ugyan a lokisták lábában benne volt egy Újpest elleni, szerdai kupameccs, a debreceni drukkerek úgy vélték, csapatuk behúzza a soron következő idegenbeli bajnokit is.

 

Elmaradt büntető

Ehhez képest nem kezdődött valami egetverő iramban a kilencven perc, mindkét gárda óvatosan futballozott, a kezdeti tapogatózás után átvette a Debrecen az irányítást, de a lehetőségeit nem tudta gólra váltani. Viszonylagos eseménytelenségben telt az első félidő nagy része, de az utolsó tíz percben megélénkült a meccs. A paksiak is vezettek ekkor támadásokat, de a Loki könnyedén megszerezhette volna a vezetést, ha Coulibaly buktatásáért megkapja a jogos büntetőt. A játékvezető azonban szabadrúgást ítélt, holott a tizenhatoson belül rúgták fel a francia támadót.

 

Nagy helyzettel indult

A szünet után Máté fejében volt a vezetés, de a belső védő pár méterről, hatalmas helyzetben mellé fejelt! Mintha ellőtte volna egy időre a puskaporát a Lokomotív, ugyanis az utolsó tíz percet kivéve nagyon nem akadt esemény a mérkőzésen. Akkor azonban több helyzete is volt a DVSC-nek és ekkor már a hazaiak is aktívabbak voltak, de végül nem esett gólt a találkozón.

A cívisvárosiak pontvesztésük ellenére sem kerültek rosszabb helyzetbe a tabellán, ugyanis a Győr is ikszelt ezen a hétvégén, de a mutatott teljesítményükre ezúttal nem lehetnek túl büszkék a piros-fehérek. Valószínű, hogy pár perc lendületes futballnál azért a jövőben többet várnak a Loki-hívek. HBN-TN

 

 

OTP Bank Liga, 24. forduló

Paksi FC – DVSC-Teva 0-0

Paks, 2500 néző. Vezette: Andó-Szabó (Varga, Márkus)

Paks: Csernyánszki – Heffler, Éger, Fiola, Szabó J. – Sipeki, Sifter – Bartha (Magasföldi 73.), Satmári, Váyer (Kiss T. 73.) – Hrepka (Eppel 89.)

DVSC: Novakovics – Nikolov, Máté, Mészáros, Korhut – Bódi (Farkas 79.), Varga, Szakály, Bouadla, Nikolic (Rezes 59.) – Coulibaly

Sárga lap: Mészáros (15.), Varga J. (36.), Coulibaly (38.), Bódi (53.), Hrepka (66.), Sifter (68.)
hirdetés