Nem dajkálnak

Nem dajkálnak
Most kezdődik a tánc! A Nyíregyházi KSE élvonalbeli kézilabdacsapatának tagjai nem szeretnének lépést téveszteni a parketten.

A Debrecen elleni aktuális hazai mérkőzésen ugyanis végzetes lenne botlani – miként a következő előadásokon sem lehet elhasalni. Az NYKSE pénteken (18 óra) belevág abba a sorozatba, amelynek végén remélhetőleg a tabella nyolcadik helyére „lejthet”, vagyis tökéletesen teljesítené a vezetőség által előírt koreográfiát. Mindenekelőtt le kell gyűrni a Dayjka István gardírozta hajdúsági gárdát! 

–  Mondhatom, a szezon legfontosabb meccse vár ránk – jelezte Jano Pál, a kilencedik pozicíóban posztoló NYKSE játékos-edzője. – A portástól a keret legutolsó tagjáig mindenki tisztában van a találkozó jelentőségével, egész egyszerűen nem hibázhatunk. Jól ismeri egymást a két csapat, a bajnokik mellett sok edzőmérkőzést játszunk egymás ellen, meglepő dolgokkal aligha lehet előrukkolni. Tudjuk, hogy a debreceniek sok rutinos embert vonultatnak fel, akadnak, akik korábban a nyíregyházi színekben is szerepeltek, már csak ezért sem lesz hétköznapi ez a mérkőzés. Azt hiszem, a Veszprémmel szemben becsülettel helytálltunk, ugyanilyen elszánt, harcos teljesítménnyel most nyerhetünk.

– Koncz Tibor –
hirdetés