Nem dajkamese íródik Ibrányban

Balogh Gyula sok nagy csata részese volt: mintha „felhúzták” volna – az utolsó percig képes küzdeni
Balogh Gyula sok nagy csata részese volt: mintha „felhúzták” volna – az utolsó percig képes küzdeni - © Fotó: Mán László
Ibrány – A rutint képviselő Balogh Gyula mellett Dajka László és Lukács Bence csatlakozott a csapathoz.

Kinőttek már a dajkameséből az ibrányiak, mindazonáltal hisznek abban, hogy Dajka László átigazolásával sikertörténetet írnak. A megyei első osztályú futballcsapat a korábban a Nyíregyháza Spartacus, majd a Nyírbátor színeiben szerepelt, legutóbb az NB III-as Jászberény kötelékéhez tartozott belső védő megszerzésével szilárdították meg a hátsó alakzatot. Lukács Bence ugyancsak a nyírségi “fővárosból” indult, az előző szezont pedig a Kemecsében húzta le, amelynek tagjaként négy gólt jegyzett. A változatosság kedvéért a támadó is megfordult Bátorban, sőt 2014 tavaszán – kölcsönben – már Ibrányban is, most ismét a Gerliczki Máté irányította legénységhez kötötte sorsát. A harmadik újonc Balogh Gyula, akiről persze, mindent lehet állítani csak azt nem, hogy nyeretlen kétéves lenne. A felettébb rutinos, sok nagy csatát megélt hátvéd Nagyecsedről érkezik a Tisza-partiakhoz, tapasztalata pedig tényleg aranyat érhet.

Mindeközben négy fővel csappant a létszám. Kovács Imre és Kiss Péter – a hírek szerint – az “osztálytárs” Tiszakanyárnál köthet ki. A kapus, Vattai Pál a megye kettes Gávavencsellőt választotta, míg Pap Mihály jövője egyelőre kérdőjeles.

Az ibrányiak szombaton Leveleken lépnek pályára, július végén a hajdúnánási Joma Kupán mutatják meg magukat. Azon a nagyszabású felkészülési tornán, ahol tavaly a második helyen végeztek.

KM-KTTovábbi hírek a Sport kategóriából

Sporthírek


hirdetés