Nem ébredt fel rá, pedig mellette matatott a betörő Piricsén – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nem ébredt fel rá, pedig mellette matatott a betörő Piricsén – Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből
Szabolcs-Szatmár-Bereg – Összefoglaló Szabolcs-Szatmár-Bereg megye 2015. április 24-én történt rendőrségi eseményeiből.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Érkerti Rendőrőrsének munkatársai 2016. április 24-én Nyíregyházán elfogták Cz. Ferenc 37 éves helyi lakost. A férfi ellen a Nyíregyházi Törvényszék adott ki elfogatóparancsot, amiért a jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg. A rendőrök a férfit a Nyíregyházi Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt bűnügyi őrizetbe vétele mellett folytat nyomozást L. Károly 40 éves nyírvasvári lakos ellen. A férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2016. április 14-én éjjel betört egy piricsei lakóházba és az alvó tulajdonos mellől eltulajdonított egy gyűrűt és egy mobiltelefont. A rendőrök a férfit 2016. április 24-én elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyírbátori Rendőrkapitányság tulajon elleni szabálysértés elkövetése miatt folytat eljárást egy 16 éves nyírbátori lakos és egy 30 éves piricsei lakos ellen. A fiú és a férfi 2016. április 24-én egy Nyírbátor külterületén lévő szántóföldről lucernát kísérelt meg eltulajdonítani, amit lovasfogattal akartak elszállítani. Az elkövetőket cselekményük közben a mezőőr tetten érte és értesítette a rendőrséget. A helyi körzeti megbízottak a szabálysértőket a rendőrkapitányságra előállították és őrizetbe vették.

– Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság –
hirdetés